Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι τρυφερές στιγμές με τη μαμά του - Κούκλα η πεθερά της Ζέτας Μακρυπούλια

Τα λόγια που συγκινούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι τρυφερές στιγμές με τη μαμά του - Κούκλα η πεθερά της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θέλησε πριν από λίγα λεπτά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικές τρυφερές στιγμές που είχε με τη μαμά του στο παρελθόν. Όπως είδαμε, η πεθερά της Ζέτας Μακρυπούλια, είναι κούκλα στο πρόσωπο.

Η γιορτή της μητέρας είναι σήμερα και ο τραγουδιστής θέλησε να ευχηθεί στη μαμά του με μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τις οποίες όπως είπε βρήκε ψάχνοντας στα συρτάρια όταν βρισκόταν εν μέσω καραντίνας κλεισμένος στο σπίτι του.

Όπως πολλά διάσημα ονόματα, έτσι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες με τη μαμά του, θέλοντας επίσης, να μιλήσει για εκείνη με τα πιο όμορφα κι συγκινητικά λόγια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες τους, από μικρότερη ηλικία και στη λεζάντα της ανάρτησης του «λιώσαμε» με τα λόγια του.

«Να τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας τα συρτάρια στην εποχή της καραντίνας..... Φωτογραφίες ανεκτιμητης αξίας... Εδώ μαζί με τη μαμά μου παιζοντας ξένοιαστα στο χιόνι αλλά και δίπλα μου χαμογελαστή, φύλακας άγγελος, να με στηρίζει οπότε τη χρειάστηκα... Στα εύκολα και στα δύσκολα.... Τη θαυμάζω για την καλοσύνη, την απλότητά της αλλά και για τις αρχές που μου έδωσε...! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!!! Θα είστε για πάντα και όχι μόνο σήμερα στην καρδιά όλων μας!!! #familytime #mothersday #heavenmusic», έγραψε συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως «έσκασε» πριν λίγο και μια ανακοίνωση «βόμβα» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει και τα νέα για τον τραγουδιστή είναι αδιανόητα ευχάριστα.

Δείτε και τη μαμά της Ζέτας Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αρχικά ναι, η μαμά της Ζέτας Μακρυπούλια έχει instagram και βρήκαμε - με λίγο ψάξιμο - την μία και μοναδική φωτογραφία που έχει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Μιχάλης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας είναι πολύ δεμένος με την πεθερά του και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία αφού κι εκείνη φαίνεται να τον έχει σαν παιδί της.

Μάλιστα πριν από 2 χρόνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του.

Η φωτογραφία της μαμάς της Ζέτας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όπως φαίνεται εκείνη την ημέρα είχαν οικογενειακό δείπνο στο πατρικό σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δε, ίδιο με το πως είναι σήμερα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, ενώ και η μητέρα της κα Αγγελική είναι πάντα στο πλευρό της σε θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες στηρίζοντάς την.