Νίκος Οικονομόπουλος: Η αποκάλυψη για το... γάμο του - «Θα αφιερώσω στη γυναίκα μου...»

Μίλησε ανοιχτά για όλα στο «Έλα χαμογέλα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Οικονομόπουλος: Η αποκάλυψη για το... γάμο του - «Θα αφιερώσω στη γυναίκα μου...»

Μια αποκάλυψη για το μελλοντικό του γάμο έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος, όταν μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. «Θα αφιερώσω στη γυναίκα μου ένα τραγούδι που δεν έχει κυκλοφορήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής σε μια από τις σχετικά σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μίλησε για όλους και για όλα. Για τη νέα του συνεργασία, το τέλος με το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, αλλά και την περίοδο του κορωνοϊού. Ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Ετοιμάζω ένα νέο τραγούδι που θα ανεβάσει τη διάθεση του κόσμου», είπε αρχικά και σχολίασε στη συνέχεια τις συνέπειες του κορωνοϊού «Ο κλάδος των τραγουδιστών έχει πάθει τη χειρότερη ζημιά, πρέπει να λυθεί γρήγορα αυτό το θέμα».

Επίσης μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με το μαγαζί όπου εργαζόταν λέγοντας: «Πήρα θέση όταν τελείωσε η συνεργασία μου με το μαγαζί, άνοιξε και έκλεισε ένας κύκλος».

Ενώ, ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε και στο γάμο που θα ήθελε να κάνεις, προσκαλώντας η μέλλουσα σύζυγος του να πάει να τον βρει για να επισπεύσει τις διαδικασίες για τον γάμο. Ωστόσο, το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου το έχετε δει. Δείτε το εδώ και στα αλήθεια θα σας πέσει το σαγόνι.

Νίκος Οικονομόπουλος γάμος

Πριν κάνει ωστόσο την αποκάλυψη για το γάμο, ο Νίκος Οικονομόπουλος, έγινε γνωστό πως τα είχε με γυναίκα «φωτιά»

Ένα σοκ στην ελληνική showbiz επικρατεί με την αποκάλυψη της Αναστασίας Γιουσέφ, αφού όπως έκανε γνωστό στο παρελθόν χωρίς να το γνωρίζει κανείς, ήταν ζευγάρι με τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Αναστασία Γιουσέφ συγκεκριμένα, πραγματοποίησε ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε την είδηση γνωστή με αποτέλεσμα, να γίνει αναπαραγωγή σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές και τα σχόλια να είναι πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα, η χορεύτρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο δεσμό που είχε με έναν Νίκο Οικονομόπουλο, πριν από αρκετά χρόνια. Αρχικά, δεν έδωσε όνομα, ωστόσο στο τέλος το είπε χωρίς να διστάσει, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για το τι έκανε πριν κοιμηθεί.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Πάντα πριν πέσει για ύπνο έκανε την προσευχή του, έπαιζε με την κιθάρα του και ήταν πολύ ρομαντικός. Θα αποκαλύψω το όνομα του τώρα. Είναι ο αγαπημένος Νίκος Οικονομόπουλος».

Νίκος Οικονομόπουλος Γιουσέφ σχέση

Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος, για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έβαλε στο υπέροχο σπίτι του και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε τη φωτογραφία, "μείναμε" τόσο με το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος όσο και με τη διακόσμηση.