Έξαλλος ο Βαλάντης μετά την αποχώρηση του από το J2US - «Πρέπει να σέβονται...»

Σε ποιους πέταξε τα καρφιά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Βαλάντης μετά την αποχώρηση του από το J2US - «Πρέπει να σέβονται...»

Έξαλλος μετά την αποχώρηση του από το «Just the 2 of us», έγινε ο Βαλάντης και πέταξε τα καρφιά του στους τέσσερις κριτές, αλλά και σε παίκτες. «Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σέβονται γιατί δε σέβονται», είπε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» δεν έκρυβε την ενόχλησή του για το αποτέλεσμα και μίλησε ανοιχτά, χωρίς δισταγμό λέγοντας πως ήταν άδικο.

«Για μας ήταν πολύ ωραία. Δυστυχώς όμως δε μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη αλλά με την ίδια βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι απλά σε κάποια παιχνίδια βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα. Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό δε χρειάζεται να μου το πει κάποιος. Για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω υπήρχαν πολύ χειρότεροι για να φύγουν. Τις τύψεις ας τις έχουν αυτοί που επέλεξαν να φύγει η Νικολέττα έτσι κι αλλιώς ο κόσμος θα το κρίνει αυτό δε θα το αφήσει έτσι. Τα σχόλια ήταν αόριστα όπως κάθε φορά χωρίς κανένα point, τίποτα.

Αστάθειες έχουν όλοι, μουσικός είμαι 23 χρόνια. Και με πτυχίο, τόσοι άλλοι δεν έχουν πτυχίο. Τουλάχιστον αυτοί που κρίνουν. Επειδή μπορώ και καταλαβαίνω, θα έπρεπε να φύγουν κι άλλοι πριν από εμάς, υπήρχαν πολύ καλά ζευγάρια αλλά υπήρχαν και πολύ κακά. Είμαι στεναχωρημένος για τη Νικολέττα και για όλο το σύστημα αξιολόγησης. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σέβονται γιατί δε σέβονται. Να σέβονται αυτούς που εξυπηρετούν τη μουσική…» ανέφερε ο Βαλάντης ο οποίος πέρασε δύσκολες ώρες πριν λίγο διάστημα και η εξομολόγηση του ανατριχιάζει. Τους αφαίρεσαν 3 εκατοστά νεφρό γιατί...

Δείτε την αποχώρηση του Βαλάντη από το J2US

Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο J2US, και έτσι σήμερα είδαμε ακόμα ένα ζευγάρι που αποχωρεί από το τραγουδιστικό show, έχοντας συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία αλλά και τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο ένα από αυτά δεν τα κατάφερε και χρειάστηκε να φύγει από το show του Open.

Ο λόγος για την Νικολέττα Καρρά και τον Βαλάντη οι οποίοι είχαν μείνει στον τέλος προτεινόμενοι μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τη Χρύσπα, ενώ πολλά είχαν ακουστεί για διπλή αποχώρηση, δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης, ερμήνευσαν το τραγούδι Let's Get Loud, και μολονότι αποκόμισαν μερικά καλά σχόλια, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.