Ο Τρύφωνας Σαμαράς «κάρφωσε» τον Τάσο Ξιαρχό - «Αν με θεωρεί καρακίτς...»

Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τρύφωνας Σαμαράς «κάρφωσε» τον Τάσο Ξιαρχό - «Αν με θεωρεί καρακίτς...»

Μέσα από νέες δηλώσεις που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς, μετά τη χθεσινή εκπομπή του J2US, δε δίστασε να «καρφώσει» τον Τάσο Ξιαρχό για το σχόλιο που είχε κάνει εις βάρος του, αποκαλώντας τον καρακίτς μετά την προηγούμενη εμφάνισή του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τρύφωνας Σαμαράς σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνισή του ντυμένος με φουστανέλα και ράστα στα μαλλιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή κόντρα ανάμεσα σε αυτόν και τη Δέσποινα Βανδή.

Από τη μεριά του και ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την εμφάνιση αυτή, δείτε εδώ το οργισμένο σχόλιό του, με τον Τάσο Ξιαρχό να παίρνει το μέρος του και να σχολιάζει πως το ντύσιμο του Τρύφωνα Σαμαρά ήταν καρακίτς.

Ο γνωστός κομμωτής μετά τη χθεσινή εκπομπή του J2US μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τα σχόλια που δέχθηκε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Τάσο Ξιαρχό και όλα όσα είπε για εκείνον.

Το «καρφί» που έριξε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τον Τάσο Ξιαρχό

«Δε θέλω να μιλήσω και να μπω σε αυτό το τριπάκι και να τους βρίζω όλους. Είναι γνώμη του. Αν με θεωρεί καρακίτς…. Εγώ δε γύρισα ποτέ να πω κάτι για την εμφάνισή του γιατί σέβομαι κάποιον που συμμετέχω στο show μαζί του. Αν δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας… Δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο του Λάκη Γαβαλά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, όταν με τον Λάκη έχω συνεργαστεί, έχω κάνει κι εγώ επίδειξή του. Κάνουμε μια επίδειξη, δε θα ξαναγίνουν δηλαδή τα μαλλια;» είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.