Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του ANT1 για την επιστροφή των γυρισμάτων

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του ANT1 για την επιστροφή των γυρισμάτων

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφουν από αύριο και για το λόγο αυτό, η παραγωγή πήρε μερικές άμεσες αποφάσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ηθοποιών αλλά και των υπολοίπων εργαζομένων.

Με την έξαρση του κορωνοϊού, οι τηλεοπτικές σειράς «πάγωσαν» προσωρινά και ανάμεσα σε αυτές βρέθηκαν και οι Άγριες Μέλισσες που «σάρωσαν» από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Πλέον ωστόσο η επιτυχημένη σειρά μπαίνει ξανά σε τροχιά γυρισμάτων, και όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Σπύρος Μιχαλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, ο ANT1 έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην μεταδοθεί ο ιός.

Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο ANT1 για τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Πριν από κάθε γύρισμα θα υποβάλλονται όλοι οι συμμετέχοντες σε θερμομέτρηση, ενώ ήδη έγιναν και τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Σχετικά με την τήρηση των αποστάσεων, διευκρίνισε ότι είναι ένα θέμα στο οποίο δεν έχουν καταλήξει ακόμη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποιες σκηνές από το σενάριο.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο ίδιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς, πρέπει ακόμα να γυριστούν συνολικά ακόμα 40 επεισόδια.

Ενώ μιας και σας λέμε για τις Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά, το οποίο αφορά την Ελένη και τον Κυπραίο που τα φτιάχνουν και πάλι.

Μάλιστα ανάμεσα στις αποφάσεις που πάρθηκαν για τις Άγριες Μέλισσες ήταν και το να κάνουν όλοι οι ηθοποιοί τεστ για τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με την Espresso, το σύνολο των συντελεστών της σειράς του ΑΝΤ1 θα εξεταστούν, ώστε να είναι ασφαλείς για να ξεκινήσουν επιτέλους εκ νέου τα γυρίσματα την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σε τεστ από τη Λενιώ Σταμίρη και τον Φανούρη, έως τον Δούκα Σεβαστό και την Αγορίτσα. Το ίδιο θα ισχύσει και για σκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και για το παιδί που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους αγαπημένους ηθοποιούς του σίριαλ. Που, σημειωτέων, ποτέ δεν χάθηκαν μεταξύ τους, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, καθημερινά, στις 17:00, είχαν… τηλεδιάσκεψη.

Στόχος του Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.