Ράγισε καρδιές ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη δημοσίευσή του - «Μας λείπεις περισσότερο...»

Το σπαρακτικό του μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράγισε καρδιές ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη δημοσίευσή του - «Μας λείπεις περισσότερο...»

Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ράγισε καρδιές, μιας και αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως κάθε μέρα που περνάει του λείπει όλο και περισσότερο.

Ημέρα της μητέρας σήμερα και ο πρωθυπουργός θέλησε με τον δικό του τρόπο να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες, και έτσι θυμήθηκε για λίγο τη δική του μητέρα, Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η αγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, και έτσι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, θέλοντας να εκφράσει το πόσο πολύ του λείπει.

«Μάνα είναι μόνο μια και κάποιες μέρες μας λείπει περισσότερο. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες» έγραψε ο πρωθυπουργός κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλους.

Την περίοδο αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει πολύ σκληρά προκειμένου να διαχειριστεί την κρίση του κορωνοϊού και μάλιστα τις προάλλες, δημοσίευσε ένα πολύ δυνατό βίντεο για την πανδημία. Δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εικόνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ράγισε καρδιές και με το μήνυμά του για τον χαμό του Δημήτρη Κρεμαστινού

Συλλυπητήρια εύχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού, με το μήνυμά του να ραγίζει καρδιές. Δείτε τα όσα έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντίο έστειλε στον Δημήτρη Κρεμαστινό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Twitter. Ο ίδιος συγκινεί με τα λόγια του, ενώ κάνει λόγο για ένα "επίλεκτο στέλεχος".

"Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του" έγραψε ο πρωθυπουργός.