Η Φαίη Σκορδά έβγαλε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που δεν είχε δει ποτέ κανείς

Τρομερό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά έβγαλε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που δεν είχε δει ποτέ κανείς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά έβγαλε στη δημοσιότητα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, μία φωτογραφία που δεν είχε δει ποτέ κανείς από την παιδική της ηλικία, στην αγκαλιά της αγαπημένης της μανούλας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε από τη μεριά της να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα για την γιορτή της μητέρας, μία μέρα πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες που δέχονται τις ευχές από τα παιδιά τους.

Έτσι με τη σειρά της και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά της αγαπημένης της μανούλας και οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που δεν είχε δει ποτέ κανείς

«Χρόνια πολλα μανουλες. Χρόνια πολλα μαμα .Σ αγαπώ πολυ ως τον ουρανό κ πίσω» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Πριν ανεβάσει τη φωτογραφία με τη μαμά της, η Φαίη Σκορδά έκανε μερικές βραδινές ατασθαλίες με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η παρουσιάστρια βρήκα ελεύθερο χρόνο, αφού κάθε Σαββατοκύριακο οι δυο της γιοι, περνούν το τριήμερο τους με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής χθες το μεσημέρι μοιράστηκε μια απίστευτη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χθες το βράδυ, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από ένα απίστευτο γλυκό που απόλαυσαν με τον σύντροφο της Νίκου Ηλιόπουλο. Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να γράψει στην ανάρτηση της το όνομα του, αφού θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ και στα social media.

Η παρουσιάστρια όπως είπαμε διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος ατασθαλίες φωτογραφία