Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη - «Μην καταπιείς τη γλώσσα σου...»

Το σχόλιο που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη - «Μην καταπιείς τη γλώσσα σου...»

Μέσα από μερικά σχόλια που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη κατάφερε να γίνει έξαλλη, με την παρουσιάστρια να απαντάει σε μία διαδικτυακή της φίλη, να προσέξει για να μην καταπιεί την γλώσσα της!

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία αποφάσισε να μην κάνει καμία επεξεργασία και να την αφήσει χωρίς καθόλου φίλτρα που θα άλλαζαν το πρόσωπό της.

Κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, η αγαπημένη παρουσιάστρια προσέθεσε τη λεζάντα «I close my eyes and I see better», που σημαίνει ότι βλέπει καλύτερα όταν κλείνει τα μάτια της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτέλεσε αφορμή για μερικά αρνητικά σχόλια που θέλησαν να της κάνουν κάποιοι κακοπροαίρετοι, σχολιάζοντας το γεγονός πως φαίνεται το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς τα φίλτρα.

Η Μαρία Ηλιάκη φυσικά έσπευσε να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια που μίλησαν για την εμφάνισή της χωρίς τα φίλτρα, χωρίς να αφήσει κουβέντα να πέσει κάτω, μιας και είναι γνωστή τόσο για την ετοιμολογία της όσο και για την αμεσότητά της.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια δεν δείχνει να πτοείται από τα σχόλια αυτά και προσπαθεί να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται τις μέρες της με τον αγαπημένο της. Δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσαν για την επέτειό τους.

Αυτά είναι τα σχόλια που έκαναν έξαλλη την Μαρία Ηλιάκη

Ένας από τους followers της, της έγραψε: «Καλά κάνεις και τα κλείνεις γιατί από ότι βλέπω όσο περνάνε τα χρόνια… πάει και η ομορφιά… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά», με την Μαρία να του απαντά: «Αχ είσαι λίγο βλάκας εσύ μωρέ…».

Στη συνέχεια, ακόμα μία διαδικτυακή της φίλη θέλησε να σχολιάσει τη φωτογραφία της, γράφοντας: « Ε ρε άμα βγουν τα φίλτρα». Η Μαρία Ηλιάκη φυσικά δεν άφησε αυτό το σχόλιο να περάσει έτσι και με τη σειρά της, της απάντησε: «Σιγά μην καταπιείς τη γλώσσα σου».

Μαρία Ηλιάκη σχόλια