Ολυμπία Χοψονίδου: Η απίστευτη ανάρτησή της για τον Βασίλη Σπανούλη - «Ένοχος...»

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Η απίστευτη ανάρτησή της για τον Βασίλη Σπανούλη - «Ένοχος...»

Προκειμένου να γιορτάσει την ημέρα της μητέρας, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μία απίστευτη ανάρτηση για τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, μέσα από την οποία τον έκρινε "ένοχο" για τις εγκυμοσύνες της, στέλνοντας του το πιο γλυκό μήνυμα.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες και πόσο μάλλον για την Ολυμπία Χοψονίδου, που είναι μανούλα 6 παιδιών. Το πανέμορφο μοντέλο έχει σήμερα την τιμητική του και όχι άδικα και έτσι αποφάσισε να γιορτάσει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Η οικογένεια πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε το νέο μέλος της και έκτοτε, οι 8 τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στο σπίτι τους.

Μπορεί το έκτο παιδί να είναι μόλις 3 μηνών και να χρειάζεται συνεχώς την αγκαλιά και τη φροντίδα της μητέρας του, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα, αφού δεν σταματούν τα παιχνίδια!

Ενώ λοιπόν όλη μέρα βλέπουμε τους celebrities να εύχονται στις μανούλες τους ή στις συζύγους τους που είναι μανούλες, στην περίπτωση της Ολυμπίας Χοψονίδου, είδαμε το αντίθετο, μιας και αποφάσισε να στείλει ένα υπέροχο μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, επιθυμώντας να τον ευχαριστήσει για το γεγονός ότι την έκανε μητέρα, ανέβασε μερικές χιουμοριστικές φωτογραφίες του αρχηγού του Ολυμπιακού, στις οποίες τον αποκαλεί "ένοχο" και έχουν όλες να κάνουν με τις συχνές εγκυμοσύνες της.

Ωστόσο έχετε δει την μικρή της κόρη; Είναι φτυστή ο Βασίλης Σπανούλης. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Αυτή είναι η απίστευτη ανάρτηση που έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου για τον Βασίλη Σπανούλη

«Σε ευχαριστώ γιατί έκανες την ημέρα αυτή ξεχωριστή για εμένα!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ολυμπία Χοψονίδου.