Δύσκολες ώρες για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι έχουν αφήσει πίσω τους το Ηνωμένο Βασίλειο και πλέον μένουν στο Λος Άντζελες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ζωή εκεί δεν είναι και τόσο εύκολη για το ζευγάρι, το οποίο περνάει μερικές δύσκολες ώρες.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να αφήσουν για πάντα πίσω τους τη βασιλική οικογένεια και να δοκιμάσουν την τύχη τους στον "αληθινό" κόσμο, μακριά από τη χλιδή του Buckingham και τους τίτλους τους.

Έτσι, ενώ αρχικά μετακόμισαν στον Καναδά, γενέτειρα της ηθοποιού, στη συνέχεια αποφάσισαν πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα γι' αυτούς στο Λος Άντζελες, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στην μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Γιατί περνάει δύσκολες ώρες η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι;

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει σε μία υπερπολυτελή βίλα και εκεί περνάει τις μέρες τους, με τους δυο τους να κάνουν πολύ σπάνιες εμφανίσεις, μιας και ο κορωνοϊός αυτή τη στιγμή, «θερίζει» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, το γεγονός πως δύο πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας μένουν στο σημείο αυτό, έχει καταστήσει την ασφάλεια απαραίτητη και για το λόγο αυτό έχουν φρουρούς απ' έξω 24 ώρες το 24ωρο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν μένουν εκεί, μιας και όπως μεταδίδει η Daily Mail, με την οποία η Μέγκαν Μαρκλ είχε μία δικαστική διαμάχη και έγινε ο κακός χαμός, δείτε εδώ, πάνω από το "παλάτι" στο οποίο μένει το ζευγάρι, πέταγαν ελικόπτερα στις 5.30 το ξημέρωμα, με αποτέλεσμα οι γείτονες να κάνουν έντονα παράπονα για τη φασαρία που γίνεται.

Παράλληλα, σοβαρό πρόβλημα για τη γειτονιά αποτελεί και η ύπαρξη πολλών παπαράτσι, που τους διαταράσσουν την ηρεμία.

Ο Στιβ Φράνκελ που είναι μεσίτης και γείτονας του ζευγαριού, τόνισε πως «αν αυτή η φασαρία συνεχιστεί, σύντομα οι γείτονες θα εξαγριωθούν μαζί τους. Ελπίζουμε οι παπαράτσι να φύγουν κάποτε» πρόσθεσε.