H "Μυρσίνη" από τις Άγριες Μέλισσες μας συστήνει την κόρη της - Απίστευτη ομοιότητα

Είναι μια κούκλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H

H "Μυρσίνη" από τις Άγριες Μέλισσες μας συστήνει την κόρη της, με την οποία έχουν απίστευτη ομοιότητα. Οι δυο τους είναι κούκλες και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η ηθοποιός έχει ακόμη δυο παιδιά.

Η Κατερίνα Διδασκάλου εκτός από μια πολύ πολύ καλή ηθοποιός είναι και μητέρα τριών παιδιών. Συγκεκριμένα η ίδια έχει δυο κόρες από τον πρώτο της γάμο, την Φλώρα και την Μαρκέλλα ενώ από τον δεύτερο γάμο της έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Διόνυσο.

Η ηθοποιός με αφορμή την γιορτή της μητέρας, που ήταν χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της.«Εύχομαι «χρόνια πολλά» σε όλες τις μανούλες με το ποίημα «σας άφησα μήνυμα» της Κικής Δημουλά σε ελληνικά και αγγλικά. Καλη σας μέρα» έγραψε στην ανάρτηση της.

Η κόρη της είναι μια κούκλα, και είναι ολοφάνερο πως μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Ενώ μιας και σας λέμε για τις Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά, το οποίο αφορά την Ελένη και τον Κυπραίο που τα φτιάχνουν και πάλι.

Ωστόσο εκτός από την κόρη της "Μυρσίνης" δείτε και ποια η απόφαση για τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφουν από αύριο και για το λόγο αυτό, η παραγωγή πήρε μερικές άμεσες αποφάσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ηθοποιών αλλά και των υπολοίπων εργαζομένων.

Με την έξαρση του κορωνοϊού, οι τηλεοπτικές σειράς «πάγωσαν» προσωρινά και ανάμεσα σε αυτές βρέθηκαν και οι Άγριες Μέλισσες που «σάρωσαν» από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Πλέον ωστόσο η επιτυχημένη σειρά μπαίνει ξανά σε τροχιά γυρισμάτων, και όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Σπύρος Μιχαλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, ο ANT1 έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην μεταδοθεί ο ιός.

Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο ANT1 για τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Πριν από κάθε γύρισμα θα υποβάλλονται όλοι οι συμμετέχοντες σε θερμομέτρηση, ενώ ήδη έγιναν και τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Σχετικά με την τήρηση των αποστάσεων, διευκρίνισε ότι είναι ένα θέμα στο οποίο δεν έχουν καταλήξει ακόμη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν κάποιες σκηνές από το σενάριο.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο ίδιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς, πρέπει ακόμα να γυριστούν συνολικά ακόμα 40 επεισόδια.