Απίστευτη επίθεση στην Κατερίνα από το MasterChef: «Πόσο ξεφτίλα μπορεί να είσαι ρε συ»

Τι του απάντησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη επίθεση στην Κατερίνα από το MasterChef: «Πόσο ξεφτίλα μπορεί να είσαι ρε συ»

Απίστευτη επίθεση δέχτηκε η Κατερίνα του MasterChef από follower που την αποκάλεσε «ξεφτίλα» και δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής δέχτηκε απίστευτα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν φοβήθηκε να αντιδράσει.

Την εβδομάδα που πέρασε η Κατερίνα Λένη, ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πιο πολύ στο φετινό MasterChef αποχώρησε μετά από μια γευστική δοκιμασία που άφησε τους κριτές απογοητευμένους.

Η ίδια έκανε χαμό με την αποχώρηση της και όσα βγήκε να πει μετά από αυτή, μάλιστα προκάλεσε σάλο με το γράμμα που άφησε και όπως αποδείχτηκε τελικά δεν ήταν δικό της. Η ίδια αναγκάστηκε να αναφερθεί δημόσια σε αυτό.

Το μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα από follower της

Η παίκτρια εμφανίστηκε μετά την αποχώρησή της και στην εκπομή του Star, στην Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο στα social media, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν είναι μόνο θετικά.

Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τα stories της, τα μηνύματα που δέχεται δεν είναι μόνο θετικά αλλά υπάρχουν και κακά σχόλια και σχόλια υβριστικά που δεν θα τα αφήσει έτσι.

Όπως ακριβώς περιμέναμε από εκείνη, η ίδια αποφάσισε να ξεμπροστιάζει όσους φαίρονται με τρόπο που δεν της ταιριάζει. Έτσι με το που δέχτηκε υβριστικό μήνυμα, το ανέβασε δείχνοντας και ταγκάροντας και τον αποστολέα του.

H Κατερίνα αντέδρασε όπως ακριβώς περιμέναμε, καθώς δεν φοβήθηκε για ακόμη μια φορά να πει, αλλά και να κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να μασήσει τα λόγια της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

MasterChef Κατερίνα Λένη