Θα «λιώσετε» με τα παιδάκια της Δούκισσας Νομικού - Το κοινό που έχουν θα σας ξετρελάνει

Η πιο τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «λιώσετε» με τα παιδάκια της Δούκισσας Νομικού - Το κοινό που έχουν θα σας ξετρελάνει

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο τρυφερές μαμάδες της ελληνικής showbiz. Έχει τρελή αδυναμία στα παιδάκια της και χθες, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους με την οποία θα «λιώσετε» με το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν. Είναι πανέμορφα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αφιερωθεί στα παιδιά της. Απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους τώρα ειδικά που είναι μικρά. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και τα λατρεύει.

Μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές έχουμε δει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες με την οικογένεια της, από την καθημερινότητα τους.

Χθες, με αφορμή την γιορτή της μητέρας, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ευχηθεί στη μαμά της, αλλά και σε όλες τις μανούλες, αναρτώντας μια φωτογραφία με την κόρη της και το γιο της. Θα «λιώσετε» μάλιστα, αφού είναι πανέμορφα και έχουν και τα δυο κατάξανθα μαλλάκια.

«Για εσάς γιορτάζω σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Σας αγαπώ! Είστε ηρωίδες! Είστε το πρότυπο μου! Χρόνια πολλά και στη δική μου μανούλα! Εύχομαι μια ημέρα να καταφέρω να γίνω σαν κ εσένα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν κάποιες ημέρες, έγινε γνωστό ότι ανέβαλε την βάπτιση των παιδιών της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Θα «λιώσετε» και με το γιο της Δούκισσας Νομικού - Τα παιδάκια της είναι πανέμορφα

Η Δούκισσα Νομικού, έχει τεράστια αδυναμία και στα δυο παιδάκια της, καρπούς του έρωτα της με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Χθες, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μια φωτογραφία με τον γιο της, η οποία είναι ονειρική και μόλις την δείτε πρόκειται να «λιώσετε».

Ωστόσο, χθες έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, η οποία μας έκανε να «λιώσουμε». Αφού, έκανε throwback στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τότε είχε ποζάρει με το γιο της αγκαλιά μπροστά από δυο τεράστια φτερά πεταλούδας.

Την φωτογραφία της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα της «Είμαι τα φτερά σου. Ξέρω όμως πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα είσαι εσύ τα δικά μου».