Μαρία Σολωμού: Δείτε τον γιο της για πρώτη φορά - Ίδιος ο Μάριος Αθανασίου

Ανέβασε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Σολωμού: Δείτε τον γιο της για πρώτη φορά - Ίδιος ο Μάριος Αθανασίου

Για πρώτη φορά μας έδειξε τον γιο της η Μαρία Σολωμού και εμείς τον βρίσκουμε ίδιο με τον μπαμπά του Μάριο Αθανασίου. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Ειδικότερα χθες ήταν η Γιορτή της Μητέρας και η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος είναι 14 ετών. Πρόκειται για το παιδάκι που έχει αποκτήσει μαζί με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο ήταν στο παρελθόν σε σχέση. Η ίδια ανέβασε λοιπόν, για πρώτη φορά, μια κοινή της φωτογραφία με τον γιο της.

"Mother and son. Μικρούλης τότε ,μ άφηνε να φωτογραφίζομαι μαζί του....summer 2015. Χρόνια πολλά στις Μάνες όλου του κόσμου ..... I’m a bitch. I’m a lover. I’m a child.I’m a mothe" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα socialm media και εμείς βρήκαμε το παιδάκι να μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Εσείς τι λέτε;

Να σας πούμε βέβαια ότι η ηθοποιός απάντησε και στον αν "παίζει" κάτι με τον κριτή του Masterchef. Δείτε εδώ την απίστευτη ατάκα που έριξε. Δεν το περιμέναμε!

Η Μαρία Σολωμού, που είδαμε για πρώτη φορά τον γιο της με τον Μάριο Αθανασίου, είχε κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη - Δείτε τι είχε πει στον Νίκο Μουτσινά

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”, εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως περνάει το διάστημα της καραντίνας και παράλληλα ανέφερε πως η επιδημία του κορωνοϊού την τρόμαξε αρκετά.

“Μπήκα μέσα και δεν ξαναβγήκα Νίκο μου. Έχω πάθει ένα μικρό φόβο. Επειδή είχα περάσει αυτόν τον Η1Ν1 ένα μήνα πριν φοβήθηκα.”, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

Μάλιστα στη συνέχεια η ίδια εξήγησε πως το διάστημα της καραντίνας βρήκε χρόνο και έφτιαξε τις ντουλάπες και φωτογραφίες της, αλλά παράλληλα έκανε χορό και γυμναστική στο σπίτι της.