Χρήστος Λούλης: Αποκάλυψε αν πληρώθηκε για το σποτάκι που έφερε σάλο - "Θα πουν ότι..."

Τι είπε ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Λούλης: Αποκάλυψε αν πληρώθηκε για το σποτάκι που έφερε σάλο -

Για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας που έφερε σάλο και τελικά αποσύρθηκε. μίλησε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Πρωινό, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μάλιστα αν πληρώθηκε για το συγκεκριμένο βίντεο, που προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε.

Άδοξο τέλος είχε το σποτ της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο συμμετείχε και ο γνωστός ηθοποιός που μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στην ΑΝΤ1. "Το θεώρησα καθήκον και το έκανα εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν παίρνεις λεφτά για αυτό το πράγμα. Διάβασα στο σενάριο και δεν είδα κανέναν σεξισμό. Τα σποτάκια έχουν ένα λόγο ύπαρξης, να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε τη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα. Το κατέβασαν και καλά έκαναν" είπε μεταξύ άλλων για το σποτάκι που έχει πλέον "κατέβει".

"Όταν διάβασα το σενάριο δεν έπαθα και την πλάκα μου, αλλά λέω δε θα κάνουμε και Σαίξπηρ. Ένα σποτάκι με ένα μήνυμα ήταν. Θεώρησα πως το μήνυμα έβγαινε. Πήγα να κάνω έναν τύπο που είναι ψιλοθυμωμένος με τη φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία.

Φαίνεται πως πια δε μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος. Είναι σεξισμός. Δε μπορούμε να δείχνουμε έναν άντρα να προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει λάθος. Είναι σεξισμός. Ανεξαρτήτως ύφους. Το θέμα είναι πως οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούνε και θα πούνε ότι είναι σεξιστικό, ρατσιστικό" πρόσθεσε ακόμα ο ηθοποιός για το σποτ. Δείτε εδώ τα όσα ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία, αλλά και τις σκληρές αντιδράσεις που "ήρθαν". Τι έδειχνε το βίντεο και προκάλεσε σάλο;

Ο Χρήστος Λούλης, που αποκάλυψε αν πληρώθηκε, είχε απασφαλίσει για το σποτάκι που έφερε σάλο

Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στη νέα καμπάνια της πολιτικής προστασίας με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο να μείνει περισσότερο στο σπίτι και να μην συνωστίζεται σε πλατείες.

Το συγκεκριμένο σποτάκι ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μιας και χαρακτηρίστηκε διχαστικό και σ@ξιστικό και για το λόγο αυτό αποσύρθηκε.

Με τη σειρά του ο ηθοποιός, επικοινώνησε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε για τα όσα λέγονται για το σποτάκι του.

«Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σ@ξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται» είπε ο Χρήστος Λούλης.