«Βόμβα»! Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Έσπασε» τη σιωπή του για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα»! Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Για πρώτη φορά, ο Θοδωρής Μαραντίνης, αποκάλυψε το πραγματικό λόγο που χώρισε από την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Η είδηση πως «έσπασε» τη σιωπή του σκάει σαν «βόμβα», αφού έδωσε και λεπτομέρειες που τους οδήγησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα. Αρχικά ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που υπήρξαν για το νέο του τραγούδι «Αχ να σε ξέχναγα» και απάντησε στο κατά πόσο αυτό συνδέεται με τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου.

Πριν δείτε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Δείτε και πως αποκάλυψε το ζευγάρι πως θα πάρει διαζύγιο. Όλη η ανάρτηση - ανακοίνωση τους αναλυτικά.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το "Αχ, να σε ξέχναγα" κυκλοφόρησε εν μέσω αυτής της κατάστασης. Είναι εσωτερικό και αρκετά διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει τους Onirama, όχι τόσο δυναμικό αλλά φλερτάρει με διαφορετικούς ήχους, ίσως και πιο λαϊκούς, με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ. Το κοινό μας, έχει αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι.

Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να το κάνεις τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.

Στην διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας» εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου χωρισμός

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Θοδωρής Μαραντίνη για τον χωρισμό από την Σίσσυ Χρηστίδου

"Έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον χωρισμό από την Χρηστίδου on camera στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά, πήρε την απόφαση να χαράξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Μετά από αρκετούς μήνες, από την ημέρα που έσκασε η είδηση, ο Θοδωρής Μαραντίνης, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον χωρισμό τους, λέγοντας πως δεν ήθελαν να ξεκατινιαστούν.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν είναι έτοιμος για μια νέα αγάπη στη ζωή του!