Τηλεοπτική "βόμβα" - Εκτός ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική

Τηλεοπτική "βόμβα", θα βρεθεί εκτός ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα τον δούμε και του χρόνου στο κανάλι ή θα φύγει και θα βρεθεί σε κάποια άλλη τηλεοπτική στέγη μιας και το συμβόλαιο του λήγει φέτος;

Τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1; Θα ανανεώσει ή θα κατευθυνθεί σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό; Τι αναφέρουν οι φήμες για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων;

Όπως αναφέρει η εκπομπή, Happy Day το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου τελειώνει και υπάρχει έντονο «φλερτ» από το Mega για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ωστόσο μιας και μιλάμε για τον δημοσιογράφο δείτε τι άλλαξε μέσα στο σπίτι του με τα νέα μέτρα. Δεν πάει το μυαλό σας.

Νίκος Χατζηνικολάου αντ1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να δούμε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Mega να παρουσιάζει τις ειδήσεις.

Ωστόσο εκτός από το μέλλον του στο κανάλι, ο ΑΝΤ1 έβγαλε μια ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή μία νέα έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ANT1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία αφορά την επιτυχημένη βραδινή εκπομπή του, Ενώπιος Ενωπίω, και όλα όσα πρόκειται να δούμε στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα 11 Μαϊου στις 00:00 στον ΑΝΤ1.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 00:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο “Ενώπιος Ενωπίω” τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση.

Το χρυσό ζευγάρι της ενόργανης γυμναστικής μιλά για τον Γολγοθά του πρωταθλητισμού και για την κοινή τους ζωή.

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας ANT1

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Αρχισυνταξία: Μάνος Νιφλής
Δημοσιογραφική Ομάδα: Ευανθία Τασσοπούλου, Μαρία Θεμελή