MasterChef: Spoiler "βόμβα" - Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο

Αποχώρηση - έκπληξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Spoiler

Ένα spoiler "βόμβα" έσκασε για τον παίκτη που θα αποχωρήσει στο αυριανό επεισόδιο από το MasterChef. Ποιος όμως δεν θα τα καταφέρει και θα πει αντίο στο αυριανό επεισόδιο στο ριάλιτι μαγειρικής;

Το MasterChef επιστρέφει αυτή τη βδομάδα με νέα επεισόδια με μια ανατρεπτική ομαδική δοκιμασία, στην οποία ο Γιώργος θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντίπαλος αρχηγός. Στο αυριανό επεισόδιο θα έχει όμως και αποχώρηση.

Αύριο λοιπόν θα δούμε μια ακόμη αποχώρηση, η οποία θα αφήσει εννέα παίκτες στο παιχνίδι. Ποιος όμως δεν θα τα καταφέρει και θα πει αντίο στο αυριανό επεισόδιο στο ριάλιτι μαγειρικής; Μιας και αναφερόμαστε στο MasterChef, έχετε δει τον αδερφό του Σωτήρη Κοντιζά; Αν όχι θα πάθετε πλάκα μόλις τον δείτε.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Ντέμη Γεωργίου, η οποία, όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, θα αποχαιρετήσει οριστικά το ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef Ντέμη αποχώρηση

Τι θα δούμε σήμερα στο MasterChef;

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη, η 9η Ομαδική Δοκιμασία βρίσκει την τελική, “χρυσή δεκάδα” του MasterChef 4, στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ.

Περιστοιχισμένοι από παλαιά βαγόνια και από τη γνωστή Ροτόντα, το χαρακτηριστικό ημικυκλικό μηχανοστάσιο, που χρονολογείται στις αρχές του 20ου αιώνα, οι δέκα του διαγωνισμού καλούνται να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο μενού. Χωρισμένοι σε δύο ομάδες, Mπλε και Kόκκινoυς, θα χρειαστεί να δημιουργήσουν πιάτα βασισμένα στο μενού 100 ετών περίπου, όπως εκείνο του θρυλικού Orient Express το 1925!

Με βάση τη γαλλική κουζίνα και τις γαλλικές τεχνικές, οι πενταμελείς ομάδες θα πρέπει να «σαγηνεύσουν» γευστικά τον Chef της Γαλλικής Πρεσβείας, Ζαν Μαρί Χόφμαν και τον γνωστό με τιμητικές διακρίσεις, «τεχνίτη» και βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Stephan Buron.

Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου! Οι δύο ομάδες δε φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα: θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους, που αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία, κατά τη θεωρία των τριών Μεντόρων, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στην ολοκληρωμένη εικόνα ενός σωστού MasterChef.

Masterchef - Ντέμη Γεωργίου: 5+1 πράγματα που δεν ξέραμε! Η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή της

Ποια είναι η Ντέμη Γεωργίου που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Masterchef; Σας μαζέψαμε 5+1 πράγματα που δεν ξέρατε γι αυτήν αλλά και την αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία της vegan παίκτριας που έχει πολυσηζητηθεί.

Γιατί πήγε στο MasterChef; Τι απαντά η ίδια; “Έχω έρθει στο MasterChef γιατί θέλω να είμαι η πρώτη Vegan γυναίκα MasterChef”. Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, έφτιαξε μια κρεμμυδόσουπα γαλλική, σε βίγκαν δική της εκδοχή. Αντί για βούτυρο χρησιμοποίησε βούτυρο κάσιους, αντί για ζωμό από κρέας έβαλε ζωμό από μανιτάρια σιτάκε και έχει φτιάξει μια δική της μοτσαρέλα από κάσιους. Φοράει πάντα ροζ γάντι, γιατί όπως λέει, πιστεύει στις υπερδυνάμεις των γυναικών.

5+1 πράγματα που δεν ξέραμε για την Ντέμη Γεωγρίου του Masterchef - Η καταγωγή, η ηλικία

  • Η Ντέμη Γεωργίου είναι 34 χρονών.
  • Ήρθε στον διαγωνισμό, καθώς θέλει να είναι η πρώτη, vegan γυναίκα MasterChef!
  • Η Ντέμη θα δοκιμάσει ό,τι χρειάζεται, κατά τη γνώμη της, προκειμένου να προχωράει κάθε φορά και από λίγο στον διαγωνισμό.
  • Έχοντας την υποστήριξη της συζύγου της σε ό,τι και αν κάνει, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.
  • Η σύζυγός της, με την πίστη της στις... διαβάστε την συνέχεια εδώ