GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Χαμός!

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Πολλά αυτά που ακούγονται και γράφονται τελευταία για το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM, με το γνωστό μοντέλο να προχωρά σε μια κίνηση η οποία και "είπε" πολλά. Ποιες είναι οι υποψήφιες κυρίες που "παίζουν" για την θέση του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων του Star;

Αποκαλύψεις ήρθαν μέσα από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για όλα τα νεότερα που έχουμε με το GNTM και τον νέο του κύκλο, από τον οποίο όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η ίδια μάλιστα κατέβασε από το Instagram της το κείμενο που έλεγε ότι είναι κριτής στο συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ο Γεωργιάδης δε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι στο Star, από το οποίο να υπενθυμίσουμε ότι έχει φύγει και η Έλενα Χριστοπούλου, έχουν ήδη αρχίσει να συζητάνε για το ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να καλύψουν την θέση της Παπαγεωργίου. Σε αυτά μάλιστα φιγουράρει και αυτό της Δούκισσας Νομικού, αλλά και της Ροζάνας Γεωργίου.

Έτσι από ότι φαίνεται μάλλον η Ηλιάνα δεν θα είναι και στον τρίτο κύκλο του GNTM, αν και σίγουρα θα "σκάσουν" και νέες πληροφορίες πάνω στο θέμα. Πάντως το μοντέλο είναι πολύ ευτυχισμένο, ενώ μας έδειξε και την μαμά της με την οποία είναι ίδιες. Δείτε εδώ την εικόνα που μας έκανε να τα χάσουμε κυριολεκτικά.

Η Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού μοντέλο

Και η Ροζάνα Γεωργίου

Ροζάνα Γεωργίου μοντέλο

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είδαμε τώρα τα μοντέλα που μπορεί να πάρουν την θέση της στο GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Ενώ, όπως καταλάβαμε από την παρακάτω δημοσίευση της, απαντάει και σε μηνύματα που δέχεται.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα από follower της η οποία έχει νοσήσει από καρκίνο. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το μήνυμα αυτό και πέρασε ένα πολύ δυνατό δικό της μήνυμα.

ανάρτηση Ηλιάνας Παπαγεωργίου