Ο Γρηγόρης Πετράκος τα "βάζει" με τον Χρήστο Λούλη: «Έχει καταλάβει και παρόλα αυτά κάνει τον παπαγάλο τους…»

Η απίστευτη ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Γρηγόρης Πετράκος τα

Ο Γρηγόρης Πετράκος τα "βάζει" με τον Χρήστο Λούλη. «Έχει καταλάβει και παρόλα αυτά κάνει τον παπαγάλο τους» γράφει ο τραγουδιστής σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον ηθοποιό.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που υπήρξαν στο συγκεκριμένο σποτ με αποτέλεσμα, οι επικεφαλής της πολιτικής Προστασίας να αποσύρουν το σποτάκι στο οποίο συμμετείχε ο Χρήστος Λούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός ήμερα μιλώντας στο Πρωινό είπε μεταξύ άλλων: Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα και καλά έκαναν και το κατέβασαν». Πάντως να πούμε ότι και το Twitter διχάστηκε αρκετά με το σποτ του Χρήστου Λούλη, αφού τα σχόλια που διαβάσαμε είναι απίστευτα.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου κατά του Χρήστου Λούλη

Χθες βράδυ πάντως ο Γρηγόρης Πετράκος στο προφίλ του στο facebook επιτέθηκε φραστικά στον ηθοποιό όχι βέβαια γιατι έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά επειδή διαφωνεί με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου σποτ.

Διάβασε όσα έγραψε ο τραγουδιστής

«Του Χρήστου του είπαν να μας πει να μην πηγαίνουμε βόλτα στην πλατεία. Ο Χρήστος μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει να μην βρισκόμαστε με τις παρέες μας γιατί εκεί μπορεί να είναι και ο «ιός»

Ο Χρήστος δεν έχει καταλάβει τίποτα… ή ακόμα χειρότερα έχει καταλάβει και παρόλα αυτά κάνει τον παπαγάλο τους…Μη κάνεις σαν τον Χρήστο» έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την: