Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βγήκαν βόλτα στη λιακάδα με τα ποδήλατα

Τους "έπιασε" ο φακός!

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Βγήκαν βόλτα στη λιακάδα με τα ποδήλατα

Βόλτα στην λιακάδα για τον Λέων Πατίτσα και την Μαριέττα Χρουσαλά που πήραν τα ποδήλατά τους και βγήκαν να εξασκηθούν στην φύση. Σας έχουμε τις φωτογραφίες από την εξόρμηση τους. Που τους κάναμε "τσακωτούς";

Πλέον δεν έχουμε απαγόρευση, τουλάχιστον όχι με τόσο σκληρούς όρους και το διάσημο ζευγάρι θέλησε να βγει από το σπίτι και να κάνει μια βόλτα κοντά στη φύση. Η αλήθεια είναι ότι την περίοδο της καραντίνας πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν τα ποδήλατά τους, αφού είναι ένας καλός τρόπος για να ασκηθείς, αλλά να κάνεις και την βόλτα σου. Ο Λέων Πατίστας και η Μαριέττα Χρουσαλά βρήκαν και αυτοί λοιπόν με τα ποδήλατά τους στο Καβούρι και φυσικά ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε.

Το ζευγάρι όπως θα δείτε και στις εικόνες, έκανε την άσκησή του ντυμένο με αθλητικά ρούχα, ενώ μας έκανε εντύπωση και το ποδήλατο του Λέων Πατίτσα, το οποίο εκτός από καλαθάκι φαίνεται να έχει κάτι και στο πίσω μέρος. Ίσως να πρόκειται για κάποιο καθισματάκι.

Πάντως το ζευγάρι απόλαυσε την βόλτα του, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά μας "ξέκανε" πριν από λίγες ημέρες με την φωτογραφία που ανέβασε. Δείτε την εδώ. Είναι με την Έλενα Παπαρίζουν πριν από πολλά χρόνια. Μείναμε με την εικόνα!

 Μαριέττα Χρουσαλά - Λέω Πατίτσας βόλτα
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέω Πατίτσας βόλτα με τα ποδήλατα
Μαριέττα Χρουσαλά - Λέω Πατίτσας στο Καβούρι

Άσχημα νέα για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέων Πατίτσα που πήγαν βόλτα στην λιακάδα με τα ποδήλατά τους

Ένα party και μάλιστα στη Μύκονο σχεδίαζαν να κάνουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, που συμπληρώνουν 10 χρόνια γάμου. Τι ζευγάρι θα γιόρταζε την επέτειο στο νησί των Ανέμων ωστόσο τα σχέδια αναβλήθηκαν. Τι αναφέρει δημοσίευμα;

Ειδικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso το γνωστό ζευγάρι ήταν να γιορτάσει στη Μύκονο, σε ένα party υπερπαραγωγή με σχεδόν 100 καλεσμένους.Το ζευγάρι να θυμίσουμε ότι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010 και τώρα κλείνει 10 χρόνια γάμου.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον, που ανέφεραν ακόμα ότι το party ήταν να γίνει στις αρχές Ιουνίου, ωστόσο όσα έγιναν με την πανδημία "έφεραν" ανατροπή στα σχέδιά τους.