Η "Ηλιάνα" από τις 8 Λέξεις στην πιο τρυφερή φωτογραφία

Θα «λιώσετε»!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η

Η τηλεοπτική "Ηλιάνα" από τις 8 Λέξεις ποζάρει στην πιο τρυφερή φωτογραφία που θα δείτε τις τελευταίες μέρες. Η ηθοποιός έχει αγαπηθεί αρκετά από τους θαυμαστές και αυτό φαίνεται.

Η Ειρήνη Καραγιώργη λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό, αναγκάστηκε όπως όλοι μας να πάρει ένα διάλειμμα και να ακούσει την κυβέρνηση και να παραμείνει σπίτι της.

Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο αυτή την στιγμή, όπου και αφιερώνει κάθε λεπτό της ημέρας της στις κόρες της, ενώ μιας και είπαμε για τις 8 Λέξεις δείτε και τις σοκαριστικές εξελίξεις που θα σας αφήσουν άφωνους. Όλα όσα θα συμβούν στην συνέχεια της σειράς.

Δείτε την "Ηλιάνα" από τις 8 Λέξεις στην πιο τρυφερή φωτογραφία παρέα με τις κόρες της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, όμως έχει αποκτήσει δύο κοριτσάκια, ένα από τα οποία υποδύεται, μάλιστα, και την τηλεοπτική κόρη της στη σειρά που έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Με αφορμή της γιορτή της μητέρας λοιπόν, η Ειρήνη Καραγιώργη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τα κοριτσάκια της, θέλοντας να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της την υπέροχη μέρα και την τρυφερή στιγμή γράφοντας, (Ο χρόνος που είμαστε μαζί είναι το μεγαλύτερο δώρο).

Η "Έρση από τις 8 Λέξεις ωστόσο εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Αν είστε κι εσείς φαν της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, τότε είναι σίγουρο πως θα έχετε εντυπωσιαστεί με την εμφάνιση της «Έρσης» η οποία για να θυμηθεί λίγο το καλοκαίρι αποφάσισε να βάλει το μαγιό της και να κολάσει το Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Η Ναταλία Κηρύκου είναι μία από τις νέες πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς που έχει εντυπωσιάσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ΣΚΑΪ, τόσο με το ταλέντο της όσο και με την εμφάνισή της.

Η τηλεοπτική «Έρση» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δείξει τον άλλο εαυτό της που δεν βλέπουμε στη σειρά και έτσι σας βρήκαμε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό που θα σας κάνουν να μείνετε με ανοιχτό το στόμα.

Το υπέροχο σώμα της σε συνδυασμό με τα μακριά ξανθά μαλλιά της είναι πραγματικά αλάνθαστα και δημιουργούν μία υπέροχη εμφάνιση για τη νεαρή ηθοποιό που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει.