MasterChef Highlights: Η Ντέμη που έφαγε ζωικά, η φαρμακερή σπόντα του Τζον και το "φάντασμα" της Κατερίνας

Τα καλύτερα του χθεσινού επεισοδίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Η Ντέμη που έφαγε ζωικά, η φαρμακερή σπόντα του Τζον και το

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε πραγματικά λίγο απ' όλα, κι εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα από τα highlights του επεισοδίου, με αυτά που ξεχωρίζουν να είναι η Ντέμη που την «τσάκωσε» η κάμερα να τρώει ζωικά, η σπόντα του Τζον που ήταν φαρμακερή καθώς και το "φάντασμα" της Κατερίνας που επέστρεψε στη χθεσινή δοκιμασία.

Θεαματική ήταν η αρχή για το MasterChef σήμερα, καθώς υπήρξε ένα περιστατικό με τους κριτές που θα σας "λιώσει"! Όλοι στο ριάλιτι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Σας πάει το μυαλό;

Πριν συνεχίσετε πρέπει να σας πούμε πως έχουμε το πιο "καυτό" spoiler για το MasterChef και για τις δύο επόμενες αποχωρήσεις από το ριάλιτι. Δείτε το εδώ και θα σοκαριστείτε!

Περιστοιχισμένοι από παλαιά βαγόνια και από τη γνωστή Ροτόντα, το ημικυκλικό μηχανοστάσιο, που χρονολογείται στις αρχές του 20ου αιώνα, αποτελεί πηγή έμπνευσης, για την σημερινή δοκιμασία των παικτών.

Δείτε το περιστατικό με τους κριτές του MasterChef που θα σας "λιώσει"

Παρόλα αυτά, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι τρεις κριτές, οι οποίοι θέλησαν να γίνουν πιο διασκεδαστικοί, ωστόσο αυτό δεν τους βγήκε τόσο σε καλό μιας και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μικρό ατύχημα. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη και προκάλεσε ασταμάτητο γέλιο, τόσο στους παίκτες, όσο και στους ίδιους τους κριτές.

MasterChef: "Δύσκολες" ώρες για τον Δημήτρη Μπέλλο - Οι σπόντες για την Μαρία και την σχέση τους

"Δύσκολες" ώρες φαίνεται πως περνάει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος! Δεν θα πιστέψετε τις σπόντες για την Μαρία και την σχέση τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες φαίνεται πως έβγαλαν τα μαχαίρια για τα καλά και αυτή τη φορά "επιτέθηκαν" με τον δικό τους τρόπο στην Μαρία και τον Δημήτρη, μιας και όπως ανέφεραν οι δυο τους δεν θα τα περάσουν καλά μεταξύ τους σήμερα στην ίδια ομάδα.

Ο Γιώργος ήταν αυτός που κέρδισε την κάρτα ασυλίας και αυτομάτως έγινε ο αρχηγός της μπλε ομάδας. Κάπως έτσι, έπρεπε να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης, κόκκινης ομάδας και εκεί που όλοι περίμεναν να επιλέξει την Μαρία, εκείνος διάλεξε την Ντέμη.

Ωστόσο το γεγονός ότι στην ίδια ομάδα βρέθηκαν αυτή τη φορά το "ζευγάρι της χρονιάς" έφερε αρκετό γέλιο στους συμπαίκτες του, με πολλούς να εύχονται "καλή τύχη" στον Δημήτρη.

Η φαρμακερή σπόντα του Τζον

Αδιανόητη σπόντα είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, από τον Τζον προς την Μάρλεν, αναφέροντας χαρακτηριστικά, "Ποιος την θέλει την Μάρλεν. Είναι μόνη της".

Και ενώ οι δυο ομάδες ετοιμάζουν τα πιάτα τους, οι παίκτες βρίσκουν λίγη ώρα ώστε να διασκεδάσουν με μίνι διαλείμματα. Μέσα σε αυτά ωστόσο υπήρξε και ένα μοναδικό περιστατικό ανάμεσα στον Τζον και στην Μάρλεν, όπου ο πρώτος αναφέρθηκε στην ερωτική ζωή της και σχολίασε πως κανένας δεν την θέλει.

Η σπόντα από τον Τζον στην Μάρλεν που τους άφησε άφωνους στο MasterChef

Κάνοντας πλάκα, οι δυο τους έχουν μια μικρή κόντρα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως προκαλεί περισσότερο γέλιο από ότι θα έπρεπε, με τελευταίες σπόντες να μιλάνε για την μοναχική σχέση της Μάρλεν, όταν η ίδια ανέφερε πως την αγαπάνε αρκετοί.

Το "φάντασμα" της Κατερίνας

Μπορεί η Κατερίνα να αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα από το MasterChef, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους συμπαίκτες της από το να ρίξουν νέο "θάψιμο". Τα είπε όλα η Μαριάννα και δεν δίστασε ούτε λεπτό.

Αφορμή στάθηκε η “μετακόμιση” του Διονύση σε νέο δωμάτιο, το οποίο και έκανε την παίκτρια να αναφέρει, “Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια! Έχει πει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πάει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο”.

Νέο "θάψιμο" στην Κατερίνα από την Μαριάννα - Δεν σταματάνε στο MasterChef

Αμέσως μετά, στην δοκιμασία, η διαγωνιζόμενη θέλησε να “πειράξει” τον Γιώργο αναφέροντάς του την Κατερίνα και λέγοντας χαρακτηριστικά, “Χαίρομαι πάρα πολύ, Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω! Και ναι, θα φτάσει στον τελικό! Θα έρθεις να τον δεις”.

MasterChef: Και όμως η κάμερα "έπιασε" την Ντέμη να τρώει ζωικά προϊόντα

Και όμως η κάμερα "έπιασε" την Ντέμη να τρώει ζωικά προϊόντα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και μάλιστα την στιγμή είδε και ο Δημήτρης Μπέλλος, που έσπευσε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Η μια από τους δυο αρχηγούς των δυο ομάδων στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ήταν η Ντέμη Γεωργίου, η οποία όπως έχει δηλώσει είναι βίγκαν.

Παρόλα αυτά όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη βδομάδα από την Κατερίνα Λένη, η ίδια την είχε δει να τρώει σαλάμια και τυριά ενώ αυτή την φορά, ως αρχηγός της ομάδας της, έπρεπε να δοκιμάσει όλες τις παρασκευές των συμπαικτών της.

Μάλιστα πολλές από αυτές τις παρασκευές περιείχαν ζωικά προϊόντα, με την ίδια κάποια στιγμή να λέει «Σήμερα τα έχω φάει όλα». Τότε ήταν που ο Δημήτρης Μπέλλος σχολίασε, «Βίγκαν βίγκαν αλλά αν καίγεται ο κ@@@ος σου σήμερα Ντέμη, όλα θα τα φας».