Σπάνιο ντοκουμέντο με την Βίκυ Καγιά και τον Σάκη Ρουβά - θα «μείνετε»

Έτσι είχατε καιρό να τους δείτε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνιο ντοκουμέντο με την Βίκυ Καγιά και τον Σάκη Ρουβά  - θα «μείνετε»

Με την Βίκυ Καγιά και τον Σάκη Ρουβά ήρθε στην δημοσιότητα ένα σπάνιο ντοκουμέντο από το παρελθόν, όταν το μοντέλο ήταν κάτω από 20 χρονών, ενώ ο Σάκης Ρουβάς κάτω από τα 30. Θα «μείνετε» με την φωτογράφιση που είχαν πραγματοποιήσει.

Είναι δυο από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής showbiz που σπάνια βλέπουμε δημόσια μαζί σε εμφανίσεις. Για αυτό και μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαμε σε ανάρτηση που πραγματοποιήθηκε σε λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά και ο Σάκης Ρουβάς γνωρίζονται πολλά χρόνια και συγκεκριμένα, από την αρχή της καριέρας τους. Αφού, κιόλας είχαν συνεργαστεί στα πρώτα τους βήματα. Όταν το μοντέλο ξεκινούσε την καριέρα της στο χώρο της μόδας, είχε φωτογραφηθεί με τον τραγουδιστή.

Ο λογαριασμός Vintage Greece στο Instagram, έφερε στην δημοσιότητα ένα σπάνιο ντοκουμέντο από το παρελθόν τους και συγκεκριμένα, ανάρτησαν μια φωτογραφία τους.

Πριν δείτε την φωτογραφία, να πούμε πως η Βίκυ Καγιά ακόμη και μετά από όσα χρόνια, παραμένει κούκλα και με απίστευτες αναλογίες στο σώμα της. Ενώ όπως θα δείτε σε αυτή τη φωτογραφία, δεν χρειάζεται ούτε μακιγιάζ.

«Μια σπάνια φωτογραφία από το κοντινό αλλα ταυτόχρονα τόσο μακρυνό 1993. Ο Σάκης Ρουβάς στα εικοσιένα του χρόνια και η Βικυ Καγιά τινέιτζερ δεκαπεντάχρονη! Ομορφιά, νιάτα, λάμψη…Όλα διαχρονικά πάνω τους!», έγραψαν στην λεζάντα της ανάρτησης.

Η σπάνια φωτογραφία της Βίκυς Καγιά και με την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη

Μια αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Βίκυ Καγια μέσα από το σπίτι της όπου βρίσκεται κλεισμένη με την οικογένεια της λόγω του κορωνοϊού. Το μοντέλο - παρουσιάστρια «ξέθαψε» μάλιστα, μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει μαζί με την Κάτια Ζυγούλη. Θα πάθετε σοκ από το πόσο εντυπωσιακές είναι.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε αναφερθεί στον κορωνοϊό αλλά και τη ζωή στο σπίτι. Ενώ είχαμε και μια μιρκή έκπληξη, αφού «πετάχτηκε» μπροστά στην κάμερα η κόρη της, Μπιάνκα.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και πάθαμε σοκ από πόσο όμορφες είναι.