Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η Μελίνα Ασλανίδου - "Αν η καρδιά ανοίξει..."

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η Μελίνα Ασλανίδου -

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η Μελίνα Ασλανίδου με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. "Αν η καρδιά ανοίξει γίνονται θαύματα", έγραψε δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί, αλλά και live στα οποία την έχουμε δει να τραγουδά μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και να απαντά σε διάφορες ερωτήσεις τους.

Ενώ, πολλές φορές μας έχει καλημερίσει μέσα από αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και μοιράζοντας διάφορες φωτογραφίες της. Όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω και περνάει ένα δυνατό μήνυμα.

Να σημειώσουμε πως προχθές με αφορμή την γιορτή της μητέρας η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια και «μείναμε» με τα φουσκωτά μαγουλάκια της,

Ρίγη συγκίνησης από την Μελίνα Ασλανίδου - «Έζησα όπως όλοι μας...»

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν όλα τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν χθες με πολίτες της Ελλάδας να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους για να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους, που δίνουν «μάχη» και βοηθούν όσους νοσούν με τον κορωνοϊό. Η Μελίνα Ασλανίδου, θέλησε να αναφερθεί στα όσα έζησε όπως όλοι μας.

Η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στον κόσμο που στις 21:00 βγήκαν σε μπαλκόνια τους και έδωσαν κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν στα νοσοκομεία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους:

«Το βράδυ στις 9 στο μπαλκόνι έζησα όπως όλοι μας αυτό το μοναδικό συναίσθημα, εξου και το χαμόγελο, χειροκροτησαμε όλοι μαζί τους ανθρώπους που αγωνίζονται για εμάς, τους ανθρώπους του συστήματος της υγείας.. Όσο είμαστε ενωμένοι, συνειδητοποιημενοι και υπευθυνοι είμαι σίγουρη ότι θα βγούμε γρήγορα από αυτό το κανάλι...
Μέχρι τότε ας κάνουμε την κάθε μας στιγμή πολύτιμη στα σποτάκια μας που είχαν χρόνια να μας δούνε τόσο πολύ και τόση ώρα μέσα σου».