Χώρισε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM - Το αποκάλυψαν στους «Κου Κου»

Βόμβα μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χώρισε η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM - Το αποκάλυψαν στους «Κου Κου»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για τον χωρισμό της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του φετινού GNTM, ο οποίος αποκαλύφθηκε μέσα από σχετικό ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», κάνοντας λόγω για έναν χωρισμό που δεν περίμενε κανείς!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που είχαμε αγαπήσει αρκετά μέσα από το φετινό ριάλιτι μοντέλων του STAR, και είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει, τόσο με την ομορφιά της όσο και με τον χαρακτήρα της, ενώ ξεχώρισε και για τη σχέση της με έναν κούκλο ηθοποιό!

Αυτή είναι η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM που χώρισε

Ο λόγος για την Ίλντα Κρόνι, η οποία ήταν ζευγάρι με τον σταρ του Bollywood, Ashish Kapoor. Το μοντέλο του GNTM έμοιαζε να είναι τρελά ερωτευμένο με τον αγαπημένο της, ωστόσο η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να έρθει.

Θυμίζουμε βέβαια πως τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους είχαν αρχίσει να φαίνονται εδώ και λίγο καιρό, με την ίδια να κάνει μερικές αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με τον σύντροφό της. Δείτε εδώ όλα όσα είχε αποκαλύψει για το μέλλον της με τον Ινδό σταρ.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», ο λόγος για τον οποίο χώρισε το ζευγάρι, δεν ήταν άλλος από την απόσταση που τους χώριζε, με τον Kapoor να ζει και να δραστηριοποιείται στην Ινδία και την Ίλντα, να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει καριέρα.

Δεν είναι άλλωστε το πρώτο ζευγάρι που φέρνει τη σχέση του στο τέλος λόγω της απόστασης, ειδικά σε αυτές τις παράξενες εποχές που ζούμε με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δείτε τι είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ίλντα Κρόνι για τον σύντροφό της: