Μάρκος Σεφερλής: Μας έλιωσε η ανάρτηση για την Έλενα Τσαβαλιά - "Μ’ εσένα στο πλευρό μας..."

Τα λόγια αγάπης που μοιράστηκε

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μάρκος Σεφερλής: Μας έλιωσε η ανάρτηση για την Έλενα Τσαβαλιά -

"Μ’ εσένα στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!" έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram και εμείς λιώσαμε. Διαβάστε τα λόγια αγάπης που έγραψε για την Έλενα Τσαβαλιά.

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, που ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους. Τα λόγια που έγραψε στην λεζάντα της εικόνας, είναι γεμάτα αγάπη. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια, που μετρούν πολλά χρόνια μαζί, ενώ το παιδάκι τους συμπληρώνει την ευτυχία τους.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για την Έλενα Τσαβαλιά που μας έλιωσε - "Μ’ εσένα στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!"

Ο Σεφερλής λοιπόν θέλησε να κάνει και αυτός μια ανάρτηση για να πει χρόνια πολλά στην αγαπημένη του γυναίκα. Η φωτογραφία που ανέβασε είναι από κάποιον αγώνα, στον οποίο μάλιστα το παιδάκι τους πήρε και το κύπελλο.

"Αυτό το πλασματάκι στη μέση είναι η αιτία που έχουμε κι εμείς γιορτή στο σπίτι μας σήμερα! Το κύπελλο που κρατάει όμως, απονέμεται σ’ αυτή τη γυναίκα αριστερά, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα του - και δίπλα μου, είμαι αυτός δεξιά - βράχος ακλόνητος!

Χρόνια σου πολλά μανούλα «μας»! Να είσαι πάντα καλά και να λάμπεις από ευτυχία - όπως στη φωτογραφία - μαζί μας! Σ’ αγαπάμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα, γιατί μας κάνεις κι εσύ ευτυχισμένους! Εσύ όμως μας κάνεις και κάτι άλλο! Πολύ δυνατούς! Μ’ εσένα στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στο ποστ που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Πάντως ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε και ένα σκηνικό από τα όσα είχαν γίνει κάποτε στον "Πρωινό Καφέ" με την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε εδώ τα όσα είπε. Μοιράστηκε ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε.