Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα παιδιά της στον αέρα του Happy Day

Έμειναν όλοι μόλις το άκουσαν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα παιδιά της στον αέρα του Happy Day

Λίγο μετά το ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στον αέρα του Happy Day, μία απίστευτη αποκάλυψη για τα παιδιά της, με την οποία γέλασαν πολύ όλοι οι συνεργάτες της, μιας και πρόκειται για κάτι που μπορεί να ακούσουν πολλές μανούλες.

Συγκεκριμένα, στην προβολή των σημερινών θεμάτων της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός σεφ, Χριστόφος Πέσκιας, ο οποίος σε ένα σημείο αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει στο σπίτι του.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί σε ένα σκηνικό που συμβαίνει στο σπίτι της και έχει να κάνει με αυτά που της λένε η κόρες της για την εκπομπή της.

Ωστόσο και χθες σημειώθηκε ένα τρομερό σκηνικό στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την ίδια να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για το σποτάκι του Χρήστου Λούλη που αποσύρθηκε. Δείτε εδώ την επική ατάκα της παρουσιάστριας.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα παιδιά της στον αέρα του Happy Day

Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε, πως οι κόρες της ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι δουλειά κάνει η μαμά τους, με αποτέλεσμα να την ρωτούν καθημερινά τι πάει και κάνει στο Happy Day και αν απλά κάθεται και κάνει κουβεντούλα.

«Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι γλυκούλης εκεί που λέει ότι στο σπίτι του δεν αρέσει ποτέ το φαγητό του. Η αλήθεια είναι πως οι δικοί μας άνθρωποι είναι οι πιο αυστηροί. Όπως οι κόρες μου. Μου λένε “μαμά τι κάνεις εκεί στο Happy Day; Πας και πιάνεις κουβεντούλα; Αυτή είναι η δουλειά σου;”. Δηλαδή πλήρης αποδόμηση. Εν τέλει οι δικοί σου άνθρωποι, σού λένε την πιο φαρμακερή ατάκα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψη παιδιά