MasterChef: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι "βόμβα" μέσα στο σπίτι

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

Σαν βόμβα έσκασε το νέο ζευγάρι που φημολογείται πως δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι του MasterChef. Οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά και φαίνεται πως έχουν γίνει ζευγάρι, ενώ κανείς δεν περίμενε πως υπάρχει περίπτωση οι δυο τους να τα φτιάξουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή «Ευτυχείτε», μετά τη Μαρία και τον Μπέλλο, μέσα στο σπίτι έχει δημιουργηθεί ακόμα μία σχέση η οποία μάλιστα ήταν μη αναμενόμενη!

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε πρέπει να μάθετε το τρελό spoiler που σας έχουμε για τις δύο επόμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Δείτε το εδώ!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο σπίτι του MasterChef

Ο λόγος για τη Μάρλεν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ήρθαν πιο κοντά από τη μέρα που η πρώτη γύρισε στο σπίτι του MasterChef.

Χθες οι δυο τους δεν αγωνίστηκαν στην ίδια ομάδα, ωστόσο σε κάποιο σημείο η Μάρλεν προσφέρθηκε να πάει να βοηθήσει τον Σταύρο ο οποίος δούλευε ενώ εκείνη είχε τελειώσει τις παρασκευές της.

Μάρλεν Γρυνάτκη σχέση masterchef
Σταύρος Βαρθαλίτης σχέση

Με το νέο ζευγάρι να έχει δημιουργηθεί στο MasterChef, θα γίνει χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Μία κανονική «βόμβα» πρόκειται να σκάσει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και στο συμβούλιο που θα γίνει μετά τη χθεσινή απαιτητική ομαδική δοκιμασία. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι εμείς ξέρουμε ποια είναι η ομάδα που χάνει!

Το χθεσινό επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με τους δέκα διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους, προκειμένου να εντυπωσιάσουν έναν απαιτητικό σεφ από τη Γαλλία, ο οποίος μάλιστα έχει δύο αστέρια Μισελέν.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν, με τον Γιώργο και την Ντέμη να αναλαμβάνουν τις αρχηγίες και τους υπόλοιπους παίκτες να χωρίζονται. Μαρία και Μπέλλος πήγαν στην ομάδα της Ντέμης, μαζί με τον Τζον και την Μάρλεν, ενώ Μαριάννα, Διονύσης, Σταύρος και Σταυρής, πήγαν στην μπλε ομάδα του Γιώργου.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου κυκλοφόρησε και φαίνεται πως πρόκειται να γίνει για ακόμα μία φορά χαμός, μιας και πολύ βαριές ατάκες πρόκειται να ακουστούν ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μία πραγματικά απαιτητική δοκιμασία ασυλίας.