Ρένος Χαραλαμπίδης: Τον έπιασαν στα... πράσα οι φωτογράφοι με την κούκλα σύντροφό του - Έχει αναλογίες μοντέλου

Ταιριάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρένος Χαραλαμπίδης: Τον έπιασαν στα... πράσα οι φωτογράφοι με την κούκλα σύντροφό του - Έχει αναλογίες μοντέλου

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να κάνει μία βόλτα προκειμένου να ξεσκάσει για λίγο από το σπίτι και οι φωτογράφοι τον έπιασαν στα πράσα σε φωτογραφίες μαζί με την κούκλα σύντροφό του και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι έχει αναλογίες μοντέλου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός δε συνηθίζει να κάνει δημόσιες εξόδους, ενώ είναι σπάνιες οι φορές που τον βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση.

Ωστόσο, σε μία έξοδό του από το σπίτι, και στην προσπάθειά του να ξεφύγει έστω και λίγο από τη ρουτίνα του εγκλεισμού, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στην Ακρόπολη, παρέα με την αγαπημένη του σύντροφο.

Πριν από λίγο καιρό, ο φακός "συνέλαβε" και πάλι τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος έχει κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του! Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του ηθοποιού που μοιάζει άλλος άνθρωπος!

Ο φακός συνέλαβε τον αγαπημένο ηθοποιό με τη Νατάσα Τριανταφύλλη και η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοικτό, μιας και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες, πρόκειται για μία πολύ ωραία γυναίκα, η οποία μάλιστα έχει ένα τρομερό κορμί!

Δείτε τις φωτογραφίες μέσα από τον φακό του YouWeekly.gr!

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ρένου Χαραλαμπίδη με τις αναλογίες μοντέλου

Ρένος Χαραλαμπίδης σχέση

Ρένος Χαραλαμπίδης σύντροφος

Λίγα λόγια για τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης (Αθήνα 14 Οκτωβρίου 1970-) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η καταγωγή του είναι από το Σπήλαιο Ορεστιάδας του νομού Έβρου. Είναι αυτοδίδακτος ηθοποιός και σεναριογράφος με θεατρικές σπουδές σε ελεύθερα εργαστήρια στην Αθήνα. Έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ως σκηνοθέτης εμφανίστηκε το 1997 με το "No Budget Story", μια ασπρόμαυρη ρομαντική ταινία που σημάδεψε την δεκαετία του '90 και ξεκίνησε μια ολόκληρη σχολή με τη φιλοσοφία του γύρω από τον κινηματογράφο.

Ακολούθησε το 2000 η ταινία "Φτηνά τσιγάρα", μια ταινία που στιγμάτισε την γενιά του τέλους της δεκαετίας του '90. Γυρισμένη ώστε να θυμίζει "τζαζ αυτοσχεδιασμό", η ταινία μοιάζει πλέον σαν ένα αποχαιρετιστήριο άσμα σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει πια και αποτελεί σημαντικό δείγμα γραφής ενός ιδιαίτερου δημιουργού.

Το 2005, βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου, σκηνοθέτησε την ταινία «Η Καρδιά του Κτήνους» και κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Τα «4 Μαύρα Κουστούμια» είναι η τέταρτη σκηνοθετική του δουλειά με την οποία καθιέρωσε το στιλ του σαν κινηματογραφιστής, δίνοντας ξεκάθαρα πια το προσωπικό του στίγμα στο ελληνικό σινεμά.

Απέσπασε βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (Κρατικό Βραβείο Ποιότητας Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη, Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Γιώργο Βουλτζάτη, Ειδική Μνεία από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών) και στο Φεστιβάλ Κωνσταντινούπολης (Βραβείο FIPRESCI).