J2US: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Άσπα Τσίνα - "Η Δέσποινα Βανδή..."

Τα λόγια της "φωτιά"

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
J2US: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Άσπα Τσίνα -

Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα που μίλησε για την Δέσποινα Βανδή και τα όσα έγιναν στο J2US. Οι βολές της ήταν άνευ προηγουμένου. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε η τραγουδίστρια για την κριτική που της ασκήθηκε και τα όσα έγιναν.

Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής είναι να ασκεί κριτική στους παίχτες, όχι στους συνθέτες, δήλωσε η Άσπα Τσίνα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. "Ουδέποτε επέτρεψα σε κανέναν να με χρησιμοποιήσει ως βατήρα για να κάνει βουτιά στην πισίνα. Πότε δεν επέτρεψα σε κανέναν να περάσει προς τα έξω δική του προσωπική άποψη, ως δική μου....

Δεν ήξερα ότι σε αυτό το παιχνίδι ο ρόλος των κριτών ήταν να ασκεί κριτική σε δημιουργούς συνθέτες και ερμηνευτές... Δεν μου αρέσει να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει... αν αυτό κάποιοι το θεωρούν ιδιορρυθμία να πάνε να το κοιτάξουν... τώρα οι άλλοι... να, να σας χαιρετώ" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα του Open.

Ορίστε και το βίντεο

Η Άσπα Τσίνα όμως ξέσπασε άνευ προηγουμένου για το J2US και την Δέσποινα Βανδή και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή - Βολές έριξε και για την Βίκυ Κάβουρα

Βολές έριξε η Άσπα Τσίνα που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την κριτική που δέχτηκε και τα σχόλια που έγιναν στο J2US, στον οποίο ερμήνευσε ένα τραγούδι μαζί με τον Μάριο Πρίαμο. Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην Δέσποινα Βανδή, όσο και στην Βίκυ Κάβουρα. Ποια αυτά που είπε;

Χαμός στο J2US με ορισμένα σχόλια να έχουν φέρει "κόντρες". Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Alpha και αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στο μουσικό show, για το τραγούδι του Φοίβου που ερμήνευσε στην σκηνή.

“Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει.

Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικά. Το θέμα είναι να περνάμε ωραία και να πάμε παρακάτω" είπε μεταξύ άλλων ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής".

"Έσπευσε να προκαταβάλει το τηλεοπτικό κοινό ότι “δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα”. Αυτά τα πράγματα είναι και αστεία και ανεπίτρεπτα. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα ούτε κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ παρέα, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα στον πλανήτη Γη. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη και βεβαίως, ο ρόλος της είναι πολύ συγκεκριμένος. Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει, όσο καταλαβαίνει… πορεύεται στη ζωή του με τα όπλα του” είπε ακόμα η Άσπα αναφορικά με την Βίκυ Κάβουρα. Πάντως το twitter πήρε "φωτιά" με τα σχόλια που έγιναν και τα όσα είπε η Άσπα Τσίνα. δείτε εδώ μερικά από τα πιο αστεία tweets που έγιναν. Χαμός σας λέω!