MasterChef: Η απάντηση της αδερφής της Ντέμης για τα ζωικά προϊόντα

Είναι όντως βίγκαν τελικά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η απάντηση της αδερφής της Ντέμης για τα ζωικά προϊόντα

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η αδερφή της Ντέμης από το MasterChef θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά με τα όσα λέγονται για τα ζωικά προϊόντα που καταναλώνει η αδερφή της, η οποία έχει κατηγορηθεί πως μάλλον δεν είναι βίγκαν όπως υποστηρίζει.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την Ντέμη και τις κατηγορίες που δέχθηκε από την Κατερίνα, ότι την έχει πιάσει να τρώει σαλάμια και τυριά τα οποία ήταν ζωικά.

Μεγάλη προσοχή ωστόσο! Τα μάθατε για το τρομερό spoiler που σας έχουμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ; Αν όχι δείτε εδώ τους δύο επόμενους που αποχωρούν από το MasterChef!

Μάλιστα και χθες στο επεισόδιο, ο Δημήτρης Μπέλλος έκανε ένα αντίστοιχο σχόλιο για την αρχηγό της ομάδας του, λέγοντας πως μια χαρά τρώει τα ζωικά παρόλο που είναι βίγκαν.

Η αδερφή της ωστόσο, επικοινωνώντας με την εκπομπή «Ευτυχείτε», θέλησε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως η Ντέμη έχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται από το σπίτι της και από τους δικούς της ανθρώπους που την αγαπάνε πολύ.

«Την αγαπάμε πάρα πολύ και τη στηρίζουμε όλη η οικογένεια. Τη στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Είχε και άλλες σχέσεις στο παρελθόν, δεν μας έκανε κάποια εντύπωση. Όπως και ο αδερφός μου έχει μια κοπέλα, έτσι και η Ντέμη έχει μια κοπέλα» είπε η αδερφή της Ντέμης, Ειρήνη.

Τι έκανε ωστόσο η ομάδα της Ντέμης μετά τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef; - Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν, με τον Γιώργο και την Ντέμη να αναλαμβάνουν τις αρχηγίες και τους υπόλοιπους παίκτες να χωρίζονται. Μαρία και Μπέλλος πήγαν στην ομάδα της Ντέμης, μαζί με τον Τζον και την Μάρλεν, ενώ Μαριάννα, Διονύσης, Σταύρος και Σταυρής, πήγαν στην μπλε ομάδα του Γιώργου.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου κυκλοφόρησε και φαίνεται πως πρόκειται να γίνει για ακόμα μία φορά χαμός, μιας και πολύ βαριές ατάκες πρόκειται να ακουστούν ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μία πραγματικά απαιτητική δοκιμασία ασυλίας.