MasterChef: Spoiler μεγατόνων - Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ασυλία

Θα τρελαθείτε μόλις το μάθετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Spoiler μεγατόνων - Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ασυλία

Λίγο πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του MasterChef, σας έχουμε ένα συγκλονιστικό spoiler μεγατόνων για τον παίκτη από τη χαμένη ομάδα που κερδίζει την ασυλία και μένει στο σπίτι του MasterChef, ενώ οι υπόλοιποι θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Η χθεσινή απαιτητική δοκιμασία, δυσκόλεψε αρκετά τους δέκα διαγωνιζόμενους, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν έναν αυστηρό κριτή ο οποίος μάλιστα είναι πολύ διακεκριμένος σεφ στη Γαλλία, σε ένα εστιατόριο με δύο αστέρια Μισελέν.

Ωστόσο πριν ακόμα κυκλοφορήσει το σημερινό επεισόδιο, έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ομαδικής καθώς και ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία.

Η ομάδα που χάνει δεν είναι άλλο από την κόκκινη, με αρχηγό την Ντέμη, η οποία στη συνέχεια θα μπει σε δοκιμασία ασυλίας με σκοπό να βγει ο ένας παίκτης ο οποίος δε θα μπορεί να ψηφιστεί στη συνέχεια στην ψηφοφορία λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης.

Νικητής αυτής της δοκιμασίας δε θα είναι άλλος από τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος θα παραμείνει ασφαλής και θα μπει κανονικά στην 9άδα του διαγωνισμού.

Ποιος παίκτης φεύγει ωστόσο από τον διαγωνισμό; Σας έχουμε εδώ ένα "καυτό" αποκλειστικό ρεπορτάζ το οποίο αποκαλύπτει τις δύο επόμενες αποχωρήσεις. Δείτε το εδώ!

Πέρα από τον παίκτη που παίρνει την ασυλία, στο MasterChef υπάρχει και ένα νέο ζευγάρι

Ο λόγος για τη Μάρλεν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ήρθαν πιο κοντά από τη μέρα που η πρώτη γύρισε στο σπίτι του MasterChef.

Χθες οι δυο τους δεν αγωνίστηκαν στην ίδια ομάδα, ωστόσο σε κάποιο σημείο η Μάρλεν προσφέρθηκε να πάει να βοηθήσει τον Σταύρο ο οποίος δούλευε ενώ εκείνη είχε τελειώσει τις παρασκευές της.