Ζέτα Μακρυπούλια: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα! «Τι χαρά έχω επιτέλους...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ζέτα Μακρυπούλια: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα! «Τι χαρά έχω επιτέλους...»

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε τα ευχάριστα. «Τι χαρά έχω επιτέλους που επιστρέφω». Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως ετοιμάζονται τα νέα επεισόδια του Ρουκ Ζουκ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, παρουσιάζει εδώ και τρια χρόνια το Ρουκ Ζουν στον ΑΝΤ1. Το παιχνίδι είχε σταματήσει εδώ και καιρό λόγω του κορωνοιού όπως οι περισσότερες σειρές, αλλά και εκπομπές και τα παιχνίδια στην τηλεόραση.

Ωστόσο πλέον σιγά σιγά επιστρέφουμε όλοι στην πραγματικότητα, και στις δουλειές μας, έτσι και το κανάλι ετοιμάζεται να προβάλει τα νέα επεισόδια του παιχνιδιού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια χαρούμενη όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε την ανακοίνωση πως από 18 Μαίου θα έχουμε καινούργια επεισόδια, πρόσφατα η παρουσιάστρια ανέβασε και μια φωτογραφία με τον πατέρα της και πάθαμε πλάκα με την ομοιότητα τους. Πρέπει να την δείτε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωση

Λίγα λόγια για το Ρουκ Ζουκ που έκανε ανακοίνωση η Ζέτα Μακρυπούλια

Ρουκ Ζουκ είναι ο τίτλος της ελληνικής μεταφοράς του αμερικανικού τηλεπαιχνιδιού "Bruce Forsyth's Hot Streak". Το όνομα που χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα προέρχεται από την ομότιτλη γερμανική εκδοχή του παιχνιδιού, που σημαίνει "στα γρήγορα", "τσάκα-τσάκα".

Στην Ελλάδα ξεκίνησε να προβάλλεται αρχικά με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση, στο MEGA, τον Απρίλιο του 1994 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 1997. Το 2017 επανήλθε με νέα επεισόδια από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Στις 25 Δεκεμβρίου του 2017 η Μακρυπούλια και η Μηλιαρέση παρουσίασαν μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ επεισόδιο.

Από το 2017, προβάλλεται την εποχή των Χριστουγέννων το Rouk Zouk Celebrity, η εκπομπή με σπέσιαλ επεισόδια, στα οποία συμμετέχουν διάσημοι από σειρές και εκπομπές με τα κέρδη να προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Θέμα του παιχνιδιού είναι ο έλεγχος της ικανότητας των παικτών να συσχετίζουν μεταξύ τους λέξεις-έννοιες με σημασιολογική συνάφεια με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο ομάδες φίλων ή συγγενών (η σχέση τους είναι σημαντική βοήθεια, αφού μπορούν να αναφέρονται σε κοινά βιώματα) και στον πρώτο γύρο το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι "taboo". Όλοι οι παίχτες φορούν ακουστικά, για να μην ακούν τους συμπαίκτες τους και στον πρώτο παίκτη της ομάδας δίνεται μια λέξη, την οποία πρέπει να περιγράψει στο δεύτερο παίκτη χωρίς να χρησιμοποιήσει λέξεις παράγωγες ή με την ίδια ρίζα. Όταν ο δεύτερος παίχτης βρίσκει τη λέξη, πρέπει να την περιγράψει στον επόμενο, χωρίς να χρησιμοποιήσει τις λέξεις που ήδη χρησιμοποιήθηκαν από τον συμπαίκτη του κ.ο.κ. Σκοπός είναι να προλάβουν όλοι οι παίχτες να βρουν τη λέξη μέσα στον καθορισμένο χρόνο.