Συγκλονίζει η Ίλντα Κρόνι από το GNTM - "Χώρισα από τον Ινδό σύντροφό μου γιατί..."

Όλα όσα ανέφερε για την δύσκολη απόφαση

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ίλντα Κρόνι από το GNTM -

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Ίλντα Κρόνι από το GNTM! Το μοντέλο που γνωρίσαμε από το ριάλιτι αποκάλυψε πως αποφάσισε να χωρίσει με τον αγαπημένο της, λέγοντας, "Χώρισα από τον Ινδό σύντροφό μου. Ακόμα μιλάμε, είμαστε καλά". Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε.

Η νεαρή καλλονή, τα τελευταία δύο χρόνια, διατηρούσε σχέση με τον Ινδό σταρ του Bollywood, Ashish Kapoor, με τον οποίο όμως αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να δώσουν ένα τέλος στην σχέση τους.

Συγκλονίζει η Ίλντα από το GNTM - Όλα όσα ανέφερε για τον χωρισμό της

Μιλώντας στο Happy Day, η Ίλντα Κρόνι έδωσε μια συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή, όπου και έδωσε ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται αποκαλύπτοντας για την προσωπική της ζωή, «Χώρισα από τον Ινδό σύντροφό μου. Ακόμα μιλάμε, είμαστε καλά. Είναι μια απόφαση κοινή. Δεν προχωρούσε άλλο. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτία. Είχαμε ξαναδώσει ευκαιρία στη σχέση μας.

Ήρθε η στιγμή που τελείωσε. Καταλάβαμε ότι είχαμε διαφορετικούς δρόμους και ο τερματισμός μας δεν ήταν ο ίδιος πλέον. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να μην είμαστε μαζί και να τελειώσει αυτή η σχέση. Δεν υπάρχει κάτι απόλυτο ή συγκεκριμένο…».

Τι είχε πει λίγους μήνες πριν τον χωρισμό για τον Ινδό της σύντροφο, η ίλντα Κρόνι του GNTM; - Οι δηλώσεις της στις κάμερες

Λίγους μήνες πριν η ίλντα Κρόνι είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Φωλιά των Κου Κου" για την σχέση της με τον Ινδό σταρ του Bollywood! Τι είχε πει τότε το νεαρό μοντέλο;

Ειδικότερα η ίλντα είχε πει μεταξύ άλλων ότι "ο Αζίς δεν έχει γνωρίσει του δικούς μου γιατί δεν έχει έρθει Ελλάδα". Ακόμα είχε προσθέσει ότι του αρέσει πολύ όταν μαγειρεύει και πως έχει παράπονο όταν δεν το κάνει! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τα όσα είπε:

TAGS