Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου ήρθε κάτω από το σπίτι μου η..."

Τα αποκάλυψε όλα

Δημήτρης Ουγγαρέζος:
News 13.05.2020 11:25
Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου και ανέφερε, πως την ημέρα που πέθανε η μητέρα του ήρθε κάτω από το σπίτι του η Φαίη Σκορδά.

Ο παρουσιαστής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv Έθνος, για τη σχέση με την παρουσιάστρια, αλλά και για το εάν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα στο μέλλον.

Στο διάστημα της καραντίνας είχες επικοινωνία με τη Φαίη;

«Καθημερινή».

Είχε φοβηθεί;

«Ναι, είχε φοβηθεί πολύ. Κυρίως για τα παιδιά. Τη ζόρισε πολύ το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ καθαρά προληπτικά, επειδή είναι υποχόνδρια σε αυτά τα θέματα. Αγχώθηκε και για εμάς και για την εκπομπή».

Τη Φαίη τη θεωρείς οικογένειά σου;

«Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα. Θα ήταν υπερβολικό να το διατυπώσω έτσι. Όμως η Φαίη είναι ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους που τους έχω πολύ ψηλά στην καρδιά μου και εσύ ξέρεις ότι από τον χώρο δεν έχω φίλους. Φίλοι μου είναι ο Γιώργος, η Μαίρη και η Φαίη». Δείτε ωστόσο τι είχες να πει και για τον Αντώνη Κανάκη! Τον κατακεραύνωσε!

Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Φαίη Σκορδά και την ημέρα που πέθανε η μητέρα του

Αφού ανέφερες τον Γιώργο, θέλω να μου πεις αν θα ήθελες να ξανασυνεργαστείς μαζί του.

«Φυσικά θεωρώ πως με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε μια πολύ δυνατή, αντρική, τηλεοπτική χημεία που είναι δυσεύρετη. Ο ένας βγάζει στον άλλον τον καλό τηλεοπτικό εαυτό του».

Η εκπομπή του πώς σου φαίνεται;

«Ο Γιώργος κάνει πάντα πρωταθλητισμό. Ξέρω τον τρόπο που σκέφτεται και δρα τις περισσότερες φορές. Σίγουρα όλο το περιστατικό που συνέβη στάθηκε εμπόδιο στην πορεία της εκπομπής του που ξεκίνησε με φόρα. Δεν θα κρίνω επιμέρους πράγματα. Συνεργάτες ή δομή εκπομπής. Είμαι όμως σίγουρος πως ο Γιώργος μέχρι και την τελευταία μέρα της σεζόν δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Ο,τι χρειαστεί να διορθώσει θα το κάνει».

Δημήτρης Ουγγαρέζος Φαίη Σκορδά συνέντευξη

Η προσωπική σας σχέση πώς είναι;

«Πολύ καλή, με σεβασμό και εκτίμηση. Εχουμε επαφή γιατί θέλουμε να μαθαίνουμε ο ένας τα νέα του άλλου. Δεν το κάνουμε από συνήθεια. Είναι ουσιαστική επαφή».

Υπάρχει πρόθεση να συνεχίσεις του χρόνου στο «Πρωινό»;

«Πάντα τιμώ τα συμβόλαιά μου. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με προοπτική ανανέωσης (option) για ακόμη έναν χρόνο. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τον ΑΝΤ1, ούτε από τη Φαίη, ούτε από την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινού». Ναι, θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατακεραύνωσε τον Αντώνη Κανάκη - «Είχε της εκπομπής του τον...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζο είπε στον αέρα του ΑΝΤ1 κομπλεξικό τον Κανάκη!

Share