OPEN: Πρόσωπο "βόμβα" έκλεισε με την Κατερίνα Καινούργιου

Ανέβασε βίντεο!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
OPEN: Πρόσωπο

Ένα πρόσωπο "βόμβα" έκλεισε με την Κατερίνα Καινούργιου και αναμένεται να τον δούμε σύντομα στο Open. Μάλιστα είναι παλιός γνώριμος του Power of Love. Δείτε ποιος είναι τι ανάρτηση έκανε.

Ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στα Διλήμματα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον ίδιο να ανεβάζει μάλιστα και βίντεο στην σελίδα του στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κολυβά, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love.

Τώρα λοιπόν όπως αποκάλυψε με το βίντεο που ανέβασε στα story του στο Instagram θα τον βλέπουμε στα Διλήμματα, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε από τα backstage!

Αλέξανδρος Κολύβας στο Open
Αλέξανδρος Κολύβας εκπομπή Κατερίνας Καινούργιου

Πάντως από το Open είχαμε και μια έκτακτη ανακοίνωση. Δείτε εδώ τι ανέφερε το κανάλι. Ποια η αλλαγή που θα έχουμε;

Από το πρόσωπο "βόμβα" που έκλεισε με την Κατερίνα Καινούργιου σε μια διάσημη κυρία που πάει από το Open στο Mega

Έσκασε" τώρα ΄και είναι άκρως "καυτό" αφού έχουμε πληροφορίες για ένα πρόσωπο του Open που πάει στο κανάλι του Mega και μάλιστα με δική της εκπομπή. Πρόκειται για μια πολύ διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό. Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό.

Εξελίξεις έχουμε στα τηλεοπτικά θέματα με το Πρωινό να αποκαλύπτει ότι το κανάλι του Mega αναζητά ένα πρόσωπο δικό του και οικείο για να κάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Εκεί που στρέφει λοιπόν το βλέμμα του είναι σε μια πολύ γνωστή ηθοποιό. Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Open και στην κριτική επιτροπή του J2US.

Το κανάλι λοιπόν φαίνεται αν θέλει την ηθοποιό για την πρωινή ζώνη, αφού είναι ένα πρόσωπο που ήταν και στο παρελθόν στο κανάλι. Ο Άρης Καβατζίκης βέβαια από πλευράς του είπε ότι η ηθοποιός, αν όλα πάνε καλά στην χώρα με τον ιό και γίνουν κανονικά οι θεατρικές παραστάσεις, ίσως να διαλέξει το θέατρο από την τηλεόραση. Μένει να δούμε τι θα γίνει.

Βίκυ Σταυροπούλου