J2US: Spoiler "βόμβα" - Αυτό είναι το ζευγάρι που θα αποχωρήσει

Ποιους θα ακούσουμε για τελευταία φορά;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
J2US: Spoiler

Μόλις έσκασε spoiler "βόμβα" για το J2US! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το ζευγάρι που θα αποχωρήσει αυτό το Σάββατο! Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα.

Το γύρισμα για το τέταρτο επεισόδιο του Just the 2 of Us, τελείωσε και έγινε γνωστό το ζευγάρι που θα χρειαστεί να μας χαιρετήσει μια για πάντα από τον διαγωνισμό. Σας πάει κάπου το μυαλό;

Spoiler "βόμβα" - Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το J2US

Στο συγκεκριμένο γύρισμα μαγνητοσκοπήθηκαν όπως έγινε γνωστό έγιναν δύο αποχωρήσεις, με σκοπό να αποφευχθούν τα spoilers, ανάμεσα στα ζευγάρια Χρύσπα - Γιάννης Δρυμωνάκος και Άρτεμης Ματαφιά - Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τα είπε όλα στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας πως οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν είναι η Άρτεμις Ματαφιά και ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στο J2US

Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα που μίλησε για την Δέσποινα Βανδή και τα όσα έγιναν στο J2US. Οι βολές της ήταν άνευ προηγουμένου. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε η τραγουδίστρια για την κριτική που της ασκήθηκε και τα όσα έγιναν.

Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής είναι να ασκεί κριτική στους παίχτες, όχι στους συνθέτες, δήλωσε η Άσπα Τσίνα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. "Ουδέποτε επέτρεψα σε κανέναν να με χρησιμοποιήσει ως βατήρα για να κάνει βουτιά στην πισίνα. Πότε δεν επέτρεψα σε κανέναν να περάσει προς τα έξω δική του προσωπική άποψη, ως δική μου....

Δεν ήξερα ότι σε αυτό το παιχνίδι ο ρόλος των κριτών ήταν να ασκεί κριτική σε δημιουργούς συνθέτες και ερμηνευτές... Δεν μου αρέσει να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει... αν αυτό κάποιοι το θεωρούν ιδιορρυθμία να πάνε να το κοιτάξουν... τώρα οι άλλοι... να, να σας χαιρετώ" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα του Open.

Ορίστε και το βίντεο