"Ξεσπά" η Άσπα Τσίνα - "Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της..."

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Ξεσπά" η Άσπα Τσίνα για την παραγωγή του Just the 2 of us και τα αποκαλύπτει όλα στην κάμερα! Ανάμεσα σε όλα ανέφερε πως "Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν εξαρτάται η ζωή μου από την τηλεόραση".

Έπειτα από τα χθεσινά γυρίσματα του σόου η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τα είπε όλα. Η ίδια δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα με την Δέσποινα Βανδή, ωστόσο είχε να πει κάτι για ανοιχτά μικρόφωνα.

Πάντως το twitter πήρε "φωτιά" με τα σχόλια που έγιναν και τα όσα είπε η Άσπα Τσίνα για ακόμα μια φορά. Δείτε εδώ μερικά από τα πιο αστεία tweets που έγιναν. Χαμός σας λέω!

Όλα όσα ανέφερε η Άσπα Τσίνα - Το "ξέσπασμά" της

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν εξαρτάται η ζωή μου από την τηλεόραση. Το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας έκλεισε, δεν θα επανέλθω σε αυτό το θέμα και δόξα το θεό θα δημιουργηθούν και άλλα. Ξέρετε πως είναι αυτά τα παιχνίδια, διαγωνιστικού τύπου. Καλά να είμαστε μόνο και να το απολαμβάνουμε. Το είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή.

Πολλές φορές όταν παρακολουθείς το σχολιασμό που γίνεται πάνω σε αυτά που είπες από συναδέλφους δικού σου είσαι προκατειλημμένος. Και όταν αύριο μεθαύριο θα κληθώ από κάποιες εκπομπές ενδεχομένως να πάω σαν καλεσμένη δεν θέλω ποτέ να είμαι προκατειλημμένη.

Όση ώρα περίμενα λίγο πριν βγούμε άκουγα συνομιλίες που γινόντουσαν μεταξύ της κριτικής επιτροπής σε συνεννόηση με την παραγωγή. Εφόσον έχω ακούσει από το ακουστικό ήξερα τι θα ειπωθεί. Θα ήταν αστείο. Είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που λέω. Δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν αλλά δεν μπορώ να κοροϊδεύω όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό, ούτε και τον εαυτό μου".

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Άσπα Τσίνα με Δέσποινα Βανδή

Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα που μίλησε για την Δέσποινα Βανδή και τα όσα έγιναν στο J2US. Οι βολές της ήταν άνευ προηγουμένου. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε η τραγουδίστρια για την κριτική που της ασκήθηκε και τα όσα έγιναν.

Ο ρόλος της κριτικής επιτροπής είναι να ασκεί κριτική στους παίχτες, όχι στους συνθέτες, δήλωσε η Άσπα Τσίνα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. "Ουδέποτε επέτρεψα σε κανέναν να με χρησιμοποιήσει ως βατήρα για να κάνει βουτιά στην πισίνα. Πότε δεν επέτρεψα σε κανέναν να περάσει προς τα έξω δική του προσωπική άποψη, ως δική μου....

Δεν ήξερα ότι σε αυτό το παιχνίδι ο ρόλος των κριτών ήταν να ασκεί κριτική σε δημιουργούς συνθέτες και ερμηνευτές... Δεν μου αρέσει να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει... αν αυτό κάποιοι το θεωρούν ιδιορρυθμία να πάνε να το κοιτάξουν... τώρα οι άλλοι... να, να σας χαιρετώ" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα του Open.

Ορίστε και το βίντεο