Αδιανόητο! Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Κατερίνα Καραβάτου - Τι αποκάλυψε;

Κάτι της μύρισε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αδιανόητο! Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Κατερίνα Καραβάτου - Τι αποκάλυψε;

Αδιανόητο το σχόλιο που έκανε για την Κατερίνα Καραβάτου η Ελένη Μενεγάκη που αποκάλυψε μάλιστα και κάτι για τα στούντιό τους. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha.

Πολλά είναι αυτά που μάθαμε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το στούντιο της οποίας είναι πολύ κοντά με αυτό της Κατερίνας Καραβάτου. Στο παλτό μύριζε ψάρι και η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την μυρωδιά και φυσικά από το που μπορεί να έρχεται.

Ειδικότερα η ίδια κατά την διάρκεια της εκπομπής της είπε ότι της μύρισε ψάρι και έψαχνε να δει ποιος το έχει φτιάξει. Μάλιστα η ίδια μας αποκάλυψε ότι το στούντιο είναι κοντά σε... αγρούς και ότι έπαιρναν μάλιστα και αυγά από τους γείτονές τους.

Ορίστε τα όσα αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη και το αδιανόητο σχόλιο που έκανε για την Κατερίνα Καραβάτου

"Έμπαινα τώρα και έλεγα ρε Κώστα ψάρι μαγειρεύουν σήμερα... ξέρεις τι νομίζω επειδή ανοίξαμε την πίσω πόρτα... ποιος ξέρει πίσω στους αγρούς τι γίνεται, μπορεί να ψήνουν ψάρια, εδώ δίπλα δεν είναι ο κύριος και η κυρία που έχουν κότες, που κατά καιρούς παίρναμε και αυγά" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή και έπειτα σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι από το στούντιο που γίνεται η εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, με τον Κρατερό Κτασούλη και την Κατερίνα Κατραβάτου. Μάλιστα η ίδια θέλησε να "ξεμπερδέψει" το κοινό αφού οι εκπομπές του είναι σε άλλα κανάλια. Η ίδια πάντως έμεινε και χθες κάγκελο. Δείτε εδώ τι έγινε στην εκπομπή της. Δεν το πίστευε.

"Εκτός και αν στο άλλο στούντιο, είναι η Καραβάτου, μήπως αυτοί μαγείρεψαν κάτι" είπε χαρακτηριστικά με τον συνεργάτη της να της απαντά ότι: "Η Καραβάτου πέρασε από μπροστά μου και δεν μύριζε τίποτα"

"Καταλαβαίνω τι μαγειρεύουν πολλές φορές... άκρη τέρμα είναι και η Καραβάτου" είπε τότε εκείνη εξηγώντας ότι τα στούντιο τους είναι δίπλα και τα χωρίζει ένας μεγάλος διάδρομος.