Βασίλης Ζούλιας: Νέα απάντηση για τις μάσκες που έφεραν σάλο - "Το δημοσίευμα έπρεπε να..."

Τι είπε στο Open;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Βασίλης Ζούλιας: Νέα απάντηση για τις μάσκες που έφεραν σάλο -

Νέα απάντηση στα όσα λέγονται τις τελευταίες ώρες για τις μάσκες κορωνοϊού που έχει φτιάξει έδωσε ο Βασίλης Ζούλιας, μέσα από την τηλεόραση του Open. Τι είπε για το δημοσίευμα που τον έκανε έξαλλο και τον σάλο που δημιουργήθηκε;

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας που σχολίασε εκ νέου το δημοσίευμα που τον θέλει να πουλά ακριβά τις μάσκες για τον κορωνοϊό, που ε΄χει δημιουργήσει. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά μας είπε και πόσο κάνουν οι συγκεκριμένες μάσκες.

Ο γνωστός σχεδιαστής δημιούργησε, όπως και άλλοι φυσικά σχεδιαστές, μάσκες προστασίας. Ωστόσο δημοσίευμα τις θέλει να κοστίζουν ακριβά με αποτέλεσμα να γίνονται διάφορα σχόλια στα social media. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε λοιπόν τώρα στον Καραμέρο και τον Χαριτάτατο με τον ίδιο να απαντά στις αντιδράσεις που έφεραν οι μάσκες του, οι οποίες στοιχίζουν γύρω στα 25 ευρώ. Ο ίδιος είχε γίνει έξαλλος με το θέμα και έκανε και μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook, πριν απόν αυτό την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Αυτή είναι η νέα απάντηση που έδωσε για τις μάσκες και τον σάλο που έφερε το δημοσίευμα ο Βασίλης Ζούλιας

“Αυτό το δημοσίευμα έπρεπε να αρχίσει από την ανάποδη. Δηλαδή να πει συγχαρητήρια στον Έλληνα επιχειρηματία, Βασίλη Ζούλια που σκέφτηκε να φτιάξει αυτές τις όμορφες μάσκες για τις πελάτισσες του και για όποιον θέλει να πάει να τις αγοράσει, οι οποίες ξεκινούν οι 7 μάσκες από 100 ευρώ, οι 3 στα 50 ευρώ με δώρο μια θήκη και η μία κάνει 25 ευρώ! Γιατί, βεβαίως, την πηγαίνουμε την μάσκα στον πελάτη εμείς και πληρώνουμε εμείς και τα μεταφορικά.

Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν ανήκουμε σε καμία πολυεθνική, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος, δεν ανήκουμε σε κανένα fund και δεν έχουμε από πίσω μας οικογένειες στα Αραβικά Εμιράτα να μας στηρίζουν. Είμαστε μόνοι μας” είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μιλώντας στην εκπομπή του Open.