Έκανε την αποκάλυψη ο Χρήστος Μάστορας - Το βίντεο και η ανακοίνωση

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε την αποκάλυψη ο Χρήστος Μάστορας  - Το βίντεο και η ανακοίνωση

Μια αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας με ένα βίντεο - ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής είναι πολύ χαρούμενος για το συγκεκριμένο γεγονός και δεν μπορούμε να μην το μοιραστεί.

Ο Χρήστος Μάστορας λοιπόν, έρχεται στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Mega, μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα «Μέλισσες» και πρόκειται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τους τραγούδια που έγιναν επιτυχίες.

Ωστόσο, δεν θα είναι μόνοι. Λίγο παρακάτω θα δείτε και ποιοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο πλευρό τους, όπως η Καίτη Γαρμπή και ο Θέμης Αδαμαντίδης και άλλοι. Ωστόσο, δεν θα πουν μόνο δικά τους κομμάτια, αλλά και άλλες επιτυχίες.

Ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μερικές αποκαλύψεις αναρτώντας το trailer που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή.

«Φίλες και φίλοι, την Παρασκευή στις 11 το βράδυ στο Mega έχουμε party και είστε όλοι καλεσμένοι. Στην παρέα μας στο στούντιο η Καίτη Γαρμπή, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος και μέσω συνδέσεων η Rita Wilson και ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας. Σας περιμένουμε @melisses_official @megatvcom @kaitigarbi @themisadamantidis @dimitrismpasis @thanassisvassilopoulos @ritawilson @eleftherios_petrounias #spitimetismelisses #mega #melisses #party @panik_entertainment_group», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Χρήστος Μάστορας.

Ωστόσο, πριν δείτε το trailer, δείτε και μια συνεργασία «βόμβα» του Χρήστος Μάστορα με κορυφαίους τραγουδιστές. Θα μείνετε με την είδηση.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA.
Το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έχει γνωρίσει τα τελευταία έντεκα χρόνια την θερμή αποδοχή του κοινού και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα επί σκηνής αποκλειστικά στο MEGA.
Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό» , το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι» , τα «Χαμοπούλια» , η «Πατρίδα» , το «Για να σε εκδικηθώ» , το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων , ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.

Σε αυτό το πάρτι... είστε όλοι καλεσμένοι!