MasterChef: Η Ντέμη "πιάστηκε" ξανά να τρώει ζωική πρωτεΐνη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Τι έφαγε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η Ντέμη

Η Ντέμη από το MasterChef "πιάστηκε" ξανά να τρώει ζωική πρωτεΐνη. Φωτογραφία ντοκουμέντο. Με τι την είδαν αυτή την φορά σε ταβέρνα; Οι φωτογραφίες βέβαια μπορεί να είναι από το παρελθόν και όχι πρόσφατες.

Η Ντέμη από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στον διαγωνισμό ξεκαθάρισε στους τρεις κριτές πως είναι βίγκαν και πως σκοπός της είναι να αναδειχθεί η πρώτη βίγκαν MasterChef, με την ίδια βέβαια να σχολιάζει πως αν χρειαστεί θα μαγειρέψει ζωικά προϊόντα.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με μία ατάκα που είπε η Κατερίνα για την Ντέμη, σύμφωνα με την οποία, είδε την βίγκαν παίκτρια να καταναλώνει ζωικά σαλάμια και τυριά στο σπίτι του MasterChef. Μάλιστα η Κατερίνα μετά την έξοδό της από το παιχνίδι επανέλαβε την σκέψη της και είπε πως ξέρει τι είδε και δεν είναι λάθος.

Μετά από τη φωτογραφία με τα παϊδάκια στα Βλάχικα της Βάρης, τώρα είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία που ξεκοκαλίζει ένα ψάρι. Δείτε εδώ την φωτογραφία με τα παϊδάκια

Βέβαια δεν είμαστε σίγουροι αν αυτή η φωτογραφία είναι πριν ή μετά από την περίοδο που αποφάσισε να ακολουθήσει τον veganισμό. Πάντως και στο MasterChef 4 την έχουμε δει να τρώει ζωικά προϊόντα.

Αυτή είναι η αδιανόητη φωτογραφία της Ντέμης από το MasterChef στην οποία είναι μπροστά στα ψάρια

Μία φωτογραφία ωστόσο δείχνει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στην οποία φαίνεται η βίγκαν παίκτρια του MasterChef, να δαγκώνει ένα ψάρι.

Βέβαια να πούμε σε αυτό το σημείο πως η Ντέμη έχει γίνει βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια και όχι επειδή δεν της άρεσε το κρέας αλλά για λόγους ηθικής.

MasterChef Ντέμη