Η Μαρία Μπεκατώρου επιβεβαίωσε στο Πρωινό το ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Σας τα λέγαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπεκατώρου επιβεβαίωσε στο Πρωινό το ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Στον αέρα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/5 η Μαρία Μπεκατώρου και με τα λόγια της επιβεβαίωσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr και το Vanda's blog για το τέλος του YFSF!

Νωρίτερα σήμερα το πρωί μέσα από την στήλη Vanda's blog του Youweekly.gr σας μεταφέραμε όλο το ρεπορτάζ για το τέλος που αποφάσισε να δώσει ο ΑΝΤ1 σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, το YFSF - δείτε εδώ το εν λόγω ρεπορτάζ! Λίγες ώρες αργότερα η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου project μέσα από μια τηλεφωνική σύνδεση που είχε στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως το ρεπορτάζ μας ισχύει 100%!

Τα λόγια της Μαρίας Μπεκατώρου που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Youweekly.gr

“Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα, τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μία είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι, για να γίνει μία μεταμόρφωση χρειάζονται ώρες να είναι πολλοί πάνω από ένα άτομο. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Μπαίνει μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το Your Face Sounds Familiar”