Κωνσταντίνος Αργυρός: Με καυτά μαγιό η σύντροφός του - Το κορμί της είναι «φωτιά»

Θα μείνετε «κάγκελο»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Με καυτά μαγιό η σύντροφός του - Το κορμί της είναι «φωτιά»

Φωτογραφίες έχουμε με την σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού με καυτά μαγιό και το κορμί της δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι «φωτιά» και πολλές θα το ζήλευαν. Με το που την δείτε θα μείνετε «κάγκελο» με τις απίστευτες αναλογίες της.

Η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, με την οποία μετρούν περίπου ένα χρόνο σχέσης είναι εντυπωσιακή, ξανθιά και με ένα απίστευτο κορμί. Σίγουρα στο πέρασμα της σε δημόσιες εμφανίσεις δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Το τελευταίο διάστημα η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της μετά την δημοσιότητα της με τον αγαπημένο τραγουδιστή, παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου είναι επαγγελματίας μοντέλο και οι φωτογραφίσεις της από πρακτορεία σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο ήταν σε καραντίνα με τη σύντροφο του δημοσίευσαν χιουμοριστικά βίντεο. Δείτε ένα από αυτά εδώ.

Σύντροφος Κωνσταντίνου Αργυρού καυτά μαγιό

 Κωνσταντίνος Αργυρός σύντροφος Αλεξάνδρα Φωτοπούλου

Η συγκατοίκηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την σύντροφό του - Που τους έπιασαν οι φωτογράφοι

Κωνσταντίνος Αργυρός τρυφερές στιγμές με την σύντροφό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι την περίοδο της καραντίνας, αφιερώνοντας άφθονο χρόνο ο ένας στον άλλον και περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες για το σούπερ μάρκετ και για τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Χρειάστηκε πάντως να παρέλθει η περίοδος της καραντίνας για να τους συναντήσει μαζί το YOU να κάνουν... ορθοπεταλιές.