Θρήνος για την Μελίσσα Έθεριτζ - Πέθανε ο γιος της από ναρκωτικά

Ήταν μόλις 21

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θρήνος για την Μελίσσα Έθεριτζ - Πέθανε ο γιος της από ναρκωτικά

Θρήνος για την Μελίσσα Έθεριτζ καθώς ο γιος της πέθανε στα μόλις 21 του χρόνια από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση αλλά και εκείνη αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι πέθανε από ναρκωτικά ο 21 ετών γιος της. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας ανακοίνωσε τον θάνατο του από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Και η ίδια η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το θάνατό του στο περιοδικό People. «Aπόψε έγινα και έγω μέλος της ομάδας των οικογενειών που χάνουν τα παιδιά τους από ναρκωτικά. Ο γιος μου Μπέκετ ήταν μόνο 21 και προσπάθησε να ξεφύγει από τον κόσμο των ναρκωτικών. Σήμερα νικήθηκε είμαι συντετριμμένη» ανέφερε η Μελίσσα Έθεριτζ, εκτός από τον γιο της τραγουδίστριας, θλίψη προκαλεί και η είδηση του χαμούς ενός γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Η ίδια έχει ακόμη τρια παιδιά. Ωστόσο και η ανάρτηση που έκανε στο Twitter για τον νεκρό της γιο σπαράζει κυριολεκτικά καρδιές.

Δείτε την ανάρτηση της Μελίσσα Έθεριτζ:

Λίγα λόγια για την Μελίσσα Έθεριτζ

Η Μελίσσα Έθεριτζ (Melissa Lou Etheridge, 29 Μαΐου 1961) είναι Αμερικανίδα μουσικός και τραγουδίστρια της ροκ μουσικής.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει 10 studio albums και 33 singles. Έχει τιμηθεί κατά καιρούς για το καλλιτεχνικό της έργο, όπως το 1992 και το 1994 για την Καλύτερη Γυναικεία Ροκ Εμφάνιση με τα τραγούδια «Ain't it heavy» και «Come to my window», αντίστοιχα. Είναι επίσης γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο.

Από το 2003 μέχρι το 2010 είχε επισημοποιημένη σχέση με την Τάμι Λιν Μάικλς και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά[5]. To 2014 νυμφεύθηκε την ηθοποιό Λίντα Γουάλεμ[