Κατερίνα Καραβάτου: Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο έκανε στην Ελένη! Θα πάθετε πλάκα

Κι όμως το έστειλε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κατερίνα Καραβάτου: Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο έκανε στην Ελένη! Θα πάθετε πλάκα

Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη. Μόλις δείτε τι είναι θα πάθετε πλάκα, καθώς σίγουρα δεν περιμένατε να στείλει κάτι τέτοιο στο στούντιο η μία παρουσιάστρια στην άλλη.

Μετά τη χθεσινή εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον «αέρα» ότι της μυρίζει σαν κάποιος να τηγανίζει ψάρια και την απορία μήπως η μυρωδιά ερχόταν από το στούντιο των «Κου Κου», η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορούσε να μη στείλει το δικό της πεσκέσι στη «βασίλισσα» της TV.

Το δώρο της Καραβάτου στην Μενεγάκη

"Έμπαινα τώρα και έλεγα ρε Κώστα ψάρι μαγειρεύουν σήμερα... ξέρεις τι νομίζω επειδή ανοίξαμε την πίσω πόρτα... ποιος ξέρει πίσω στους αγρούς τι γίνεται, μπορεί να ψήνουν ψάρια, εδώ δίπλα δεν είναι ο κύριος και η κυρία που έχουν κότες, που κατά καιρούς παίρναμε και αυγά" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή και έπειτα σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι από το στούντιο που γίνεται η εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου» είπε η Ελένη Μενεγάκη χθες στην εκπομπή της.

Έτσι, οι συντελεστές της εκπομπής «Στην φωλιά των κου-κου» έστειλαν στην Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται στις ίδιες εγκαταστάσεις, δύο πίτες για να απολαύσει μαζί με τους συνεργάτες της. Δείτε εδώ τι έγινε και χθες στην εκπομπή της. Δεν το πίστευε. Σοκ έπαθε

Δείτε εδώ το βίντεο: