Σε εκπομπή του Alpha o Χρήστος Φερεντίνος - H ανακοίνωση του σταθμού

Όλα όσα έγιναν γνωστά

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του Alpha o Χρήστος Φερεντίνος - H ανακοίνωση του σταθμού

Σε εκπομπή του Alpha θα βρεθεί πολύ σύντομα και πάλι o Χρήστος Φερεντίνος, αλλά για ποιον λόγο; Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού για το μέλλον του στην τηλεόραση.

Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» μας «ταξιδεύει» σε κοσμοπολίτικα νησιά αλλά και σ’ εκείνα της άγονης γραμμής, σε οργανωμένα και ελεύθερα κάμπινγκ, σε τροχόσπιτα και ιστιοπλοϊκά, σε εξοχικές κατοικίες και οικονομικές βίλες συναντώντας επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και ταξιδιώτες που εξηγούν πώς, πού και γιατί μπορούμε να περάσουμε καλύτερα αυτό το παράξενο καλοκαίρι.

Στο κανάλι του Alpha o Χρήστος Φερεντίνος - Όλα όσα ανέφερε ο σταθμός

Ένα καλοκαίρι που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις ανέμελες στιγμές περασμένων ετών όπου όλα επιτρέπονταν. Στις παραλίες θα υπάρχουν περιορισμοί, σε πλοία και αεροπλάνα μέτρα ασφαλείας, στα καταλύματα αντί για πρωινό θα μας περιμένει ένα kit με μάσκες και αντισηπτικά, μεγάλα ξενοδοχεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ τα beach bar που διοργάνωναν ξέφρενα πάρτι και βούλιαζαν από κόσμο θα μετρούν τους θαμώνες τους. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις με τον παρουσιαστή στον Alpha που έσκασαν πριν λίγες μέρες.

Παρόλα αυτά, στον ελληνικό παράδεισο, οι επιλογές είναι πολλές όπως ακριβώς και οι τρόποι για να περάσουμε καλά.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Φερεντίνο

Ο Χρήστος Φερεντίνος (Ιωάννινα 1969) είναι Έλληνας παρουσιαστής. Έγινε γνωστός ως ο κατεξοχήν παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών της Ελληνικής τηλεόρασης, αναλαμβάνοντας όμως ρόλο παρουσιαστή και σε πολλές άλλες εκπομπές. Κάποιες από τις διασημότερες εκπομπές που έχει παρουσιάσει ήταν το Deal, Fort Boyard και Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης. Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.