Εκτός εαυτού ο Τιμολέων Διαμαντής - Τι συνέβη με τον πρώην νικητή του MasterChef;

Τι τον εξόργισε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού ο Τιμολέων Διαμαντής - Τι συνέβη με τον πρώην νικητή του MasterChef;

Εκτός εαυτού φαίνεται πως έγινε ο Τιμολέων Διαμαντής που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef! Τι συνέβη με τον πρώην νικητή και τι ήταν αυτό που τον εξόργισε;

Ο σεφ, ζει και εργάζεται στην πόλη του Βόλου έπειτα από την συμμετοχή του στο σόου και μιας και είναι αρκετά ενεργός στα social media, ζήτησε από άνεργους μάγειρες που θέλουν εργασία, να του στείλουν τα βιογραφικά τους.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, «Όσοι μάγειρες μένετε στον Βόλο και ενδιαφέρεστε για μόνιμη εργασία στην πόλη μας, στείλτε μου το βιογραφικό σας». Ωστόσο μιλώντας για το MasterChef, πρέπει να αναφέρουμε μια "βόμβα" που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τις φωτογραφίες στις οποίες η Ντέμη τρώει ζωική πρωτεΐνη!

Τι ήταν αυτό που έβγαλε εκτός εαυτού τον Τιμολέων Διαμαντή

Όπως ήταν αναμενόμενο, και ειδικά αυτές τις μέρες, ο Τιμολέων Διαμαντής, έλαβε αρκετά βιογραφικά στο e-mail του, όμως, οι υποψήφιοι δεν είχαν προσέξει κάτι που τον ενόχλησε και ανέφερε, «Παιδιά, όταν στέλνουμε ένα βιογραφικό με e-mail ξεκινάμε με φιλικό χαιρετισμό, ρωτάμε και πέντε πράγματα, δείχνουμε λίγο το ενδιαφέρον μας, όχι μόνο ένα άψυχο βιογραφικό».

Έπειτα από την νίκη του στο MasterChef 2, ο Τιμολέων Διαμαντής ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους στην Αμερική, στον Καναδά και στην Κύπρο, ενώ κι εκείνος έχει φτιάξει το δικό του κανάλι στο Youtube, στο οποίο παρουσιάζει τις δικές του συνταγές.

Τιμολέων Διαμαντής MasterChef νευριασμένος instagram posts

Οι συνεργασίες του με κορυφαία εστιατόρια και η επαφή του με σεφ υψηλής γαστρονομίας τον βοηθούν να εμπλουτίζει το βιογραφικό του.

«Πάντα υπάρχει το καλύτερο, εννοείται. Θεωρώ πως ναι, γιατί θα μπορούσα να είχα καταστραφεί μέσα σε ένα βράδυ. Με πλησίασε πολύς κόσμος, ελάχιστοι θέλανε πραγματικά να με βοηθήσουν. Η αλήθεια είναι πως περίμενα υπερβολικά πολύ για κάποια πρόταση από κάποια εκπομπή, που δεν ήρθε ποτέ, και δυστυχώς δεν μπήκα σε κάποια κουζίνα να δουλέψω. Βέβαια, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τον λόγο τον ξέρει μόνο ο Θεός».