Παίκτρια του My Style Rocks γίνεται παρουσιάστρια - Που θα την δούμε;

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Παίκτρια του My Style Rocks γίνεται παρουσιάστρια - Που θα την δούμε;

Παίκτρια του My Style Rocks γίνεται παρουσιάστρια και μας αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε ποια είναι αλλά και που θα την δούμε! Η πρεμιέρα πλησιάζει σύντομα.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή που συμμετείχε μάλιστα στον φετινό κύκλο του “My style rocks” και κατάφερε να κερδίσει αρκετά ανάμεικτα σχόλια. Η 29χρονη Κύπρια ασχολείται γενικά με τη δημοσιογραφία και μάλιστα την είχαμε δει στο παρελθόν στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”.

Η Τζώρτζια Παναγή του My Style Rocks, παρουσιάστρια - Που θα την δούμε;

Από την στιγμή λοιπόν που δεν συνέχισε στο ριάλιτι μόδας, η ίδια επέλεξε να γυρίσει πίσω στην άλλη της αγάπη και να γίνει παρουσιάστρια σε δελτίο ειδήσεων. Μιλώντας ωστόσο για το σόου, άσχημα φαίνονται να είναι τα νέα για την Κατερίνα Στικούδη!

Η Τζώρτζια Παναγή επέστρεψε στην Κύπρο, αφού εκεί μένει, και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram, πρόκειται να εργαστεί σε τοπικό κανάλι της Λεμεσού ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Παίκτρια My style rocks δελτίο ειδήσεων

Η μόδα ήταν πάντα στη ζωή της 29χρονης Τζώρτζιας Παναγή, αφού η δουλειά της στην τηλεόραση μπορεί άνετα να συνδυαστεί με αυτή. Πριν 11 χρόνια, ωστόσο, η Τζώρτζια Παναγή ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.

Παρουσίασε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα.

Δείτε και τα όσα είχε αναφέρει για την κόντρα της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Ήταν πολύ δύσκολη η στιγμή που τσακώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ήταν πολύ άβολο γιατί συνεχίστηκε μετά αλλά από τη στιγμή που δεν είδαμε κάτι τηλεοπτικά θα ήταν άδικο να το σχολιάσω. Δε θέλω να το σχολιάσω.»